SLAVILO SE I PO NEKOLIKO DANA, POTROŠILI SU MILIONE DOLARA: OVI parovi imali su venčanja za pamćenje! (FOTO)
Foto: Profimedia

Raskalašno

SLAVILO SE I PO NEKOLIKO DANA, POTROŠILI SU MILIONE DOLARA: OVI parovi imali su venčanja za pamćenje! (FOTO)

Pop kultura -

Dok neki parovi vole intimne ceremonije i svadbe u uskom krugu porodice i prijatelja, drugi vole da podele svoju sreću s ogromnim brojem ljudi i da slave i po nekoliko dana

Svako venčanje je poseban dan za svaki par, bez obzira bilo malo ili veliko. Svako pokušava da se približi svojoj verziji savršenog venčanja. Slavni parovi ponekad i preteraju u toj želji. Od raskošnih probnih večera do ukusnih zakuski za oproštaj, ove zvezde su odlučile venčanje da slave i po nekoliko dana.

Kim Kardašijan i Kanje Vest

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan (37) i reper Kanje Vest (40) prvo su proslavili veridbu putovanjem u Pariz. Put je uključivao intimnu zakusku, raskošnu večeru u dvorcu Versaj i izlazak s najboljim prijateljima. Za svečani dan su odabrali dvorac iz 16. veka u okolini Firence u Italiji.

?

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Džordž i Amal Kluni

Džordž (57) i Amal Kluni (40) venčali su se u Veneciji u hotelu Kiprani 2014. godine. Njihova svadbena proslava je trajala tri dana. Glumac i advokatica su odlučili prvo da proslave večernjim izlaskom i zabavljanjem s prijateljima. Idućeg dana su izrekli sudbonosno 'da' pred 150 gostiju među kojima su bili brojni poznati. Paparaci su ih fotografisali dok su se brodićima vozili kanalima Venecije. Gosti su kasnije ispričali da je sve bilo poput venčanja iz filmova zlatnog doba Holivuda.

Džastin Timberlek i Džesika Bil

Glumački par Džastin Timberlek (37) i Džesika Bil (36) postali su muž i žena u oktobru 2012. godine. Venčali su se u luksuznom rezortu Borgo Egnazia na jugu Italije. Proveli su nekoliko dana u Italiji gde su se zabavljali s najbližim prijateljima. Supružnike je cela proslava stajala 15 miliona evra od kojih je najveći deo otišao na najam prostora, vatromet i večeru. Na venčanju nije bilo slavnih već su hteli sve zadržati u uskom krugu najbližih prijatelja i porodice.

foto: Profimedia

Kurir.rs/ Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track