SLAVILA JE POBEDU ŠVAJCARSKE NAD ORLOVIMA, A ONDA SE OBRUKALA PRED CELIM SVETOM: Pevačica albanskog porekla napravila MODNI PROMAŠAJ godine! (FOTO)
Foto: Profimedia

ŠTA JOJ BI

SLAVILA JE POBEDU ŠVAJCARSKE NAD ORLOVIMA, A ONDA SE OBRUKALA PRED CELIM SVETOM: Pevačica albanskog porekla napravila MODNI PROMAŠAJ godine! (FOTO)

Pop kultura -

Rita Ora, američka pevačica poreklom sa Kosova, fotkana je u jednoj zanimljivoj kombinaciji, koju je, čini se, obukla na pogrešno mesto.

foto: Printsceen Instagram

Ritin stil ponekad zna da bude zbunjujuć. Već je dokazala da može da nosi sve, posebno nakon što se na crvenom tepihu pojavila u haljini koja je bila kućni ogrtač, a celi look upotpunila i belim peškirom u koji je umotala kosu. I dok je tada svima Ritin autfit bio drugačiji i zanimljiv jer se usudila da dođe na crveni tepih direktno iz kupaonice, njeni kasniji modni odabiri pokazali su se u najmanju ruku promašajima.

foto: Profimedia

Na listi upitnih modnih odabira možemo dodati i poslednji u nizu u kojem je Rita otišla u poznati londonski restoran. Pritom je izgledala kao da je krenula u teretanu, ali se u poslednji tren predomislila i odlučila da će ipak radije nešto da pojede.

foto: Profimedia

Podsećamo, američka pevačica poreklom sa Kosova, rezbesnela je srpske navijače fotografijom koju je posle utakmice Srbija Švajcarska objavila na svom Instagram profilu.

Naime, ona je na svom Instagram storiju objavila fotografije fudbalera Švajcarske koji su postigli golove u duelu sa srbijom, a koji su takođe poreklom sa Kosova.

foto: PrintScreen

Najpre je čestitala Granitu Džaki objavivši njegovu fotografiju, i to baš onu na kojoj rukama pokazuje simbol orla koji se nalazi na zastavi Albanije.

Posle drugog gola Švajcaraca, ona je čestitke uputila i Džerdanu Šaćiriju, takođe objavivši njegovu fotografiju.

foto: PrintScreen

Kurir.rs/ Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja