GORE DRUŠTVENE MREŽE NAKON PREMIJERE TREJLERA FILMA KRALJ PETAR PRVI: Filmčina, nema dalje VIDEO
Foto: Promo

Ujedinio SRBIJU

GORE DRUŠTVENE MREŽE NAKON PREMIJERE TREJLERA FILMA KRALJ PETAR PRVI: Filmčina, nema dalje VIDEO

Pop kultura -

Scene prikazane u trejleru filma "Kralj Petar Prvi" ostavile su bez daha i dežurne kritičare preko društvenih mreža.

Podrška novom projektu Lazara Ristovskog stiže svakog dana, a među prvima je rad pohvalio pisac i kolega Dejan Stojiljković, koautor i hit serije "Senke nad Balkanom". - Ovo izgleda odlično. Naročito masovke - napisao je pisac na svom Fejsbuku.

foto: Dragan Kadić

Bez daha je ovaj istorijski spektakl kakav se dugo čekao, dostojan umetnički i ljudski dug herojima velikih bitaka Prvog svetskog rata, ostavio i predsednika Vlade Vojvodine Igora Mirovića. - Bravo za porodicu Ristovski, glumce, statiste i produkciju, sa nestrpljenjem očekujem film - napisao je na Instagramu Mirović.

foto: Printscreen

Film "Kralj Petar Prvi" publika će premijerno moći da pogleda u bioskopima širom Srbije od 6. decembra, a pored javnih ličnosti, dirnuo je i obične ljude.

- Sudeći po insertima, film je odličan. Pored Ristovskog, Živojina Mišića tumači Svetozar Cvetković, sumnje nema da je u pitanju spektakl. Jedva čekam da ga pogledam - napisao je Aleksandar Vasić.

I mlađa publika slično reaguje. - Srce mi je zalupalo zbog premoćnog trejlera. Nadam se da će serija biti spektakularna - poručuje Marko.

foto: Printscreen

Stariji sugrađani komentarišu da treba pre gledanja filma popiti nešto za smirenje. - Nema dalje, filmčina - piše Saša Gagarin.

foto: Printscreen

Emotivan je i Aleksandar Živanović. - Dobar. Svaka čast i večna slava svim palim Srbima i mom dedi Apostolu, koji je prošao Albaniju i poginuo kod Soluna.

Kurir/ Foto: Promo

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track