JE*ITE SE, JE*ENI LAŽOVI! ĆERKA MAJKLA DŽEKSONA  VIĐENA U JAVNOSTI: Ne izgleda baš najbolje, BLEDA i ISCRPLJENA, a onda je oplela po SVIMA (FOTO)
Foto: Profimedia

TEŽAK PERIOD

JE*ITE SE, JE*ENI LAŽOVI! ĆERKA MAJKLA DŽEKSONA VIĐENA U JAVNOSTI: Ne izgleda baš najbolje, BLEDA i ISCRPLJENA, a onda je oplela po SVIMA (FOTO)

Pop kultura -

Paris Džekson, ćerka pokojnog pop kralja Majkla Džeksona, navodo je pokušala da izvrši samoubistvo jer navodno nije moglada podnese pritisak javnosti.

Američki portal "TMZ" je napisao kako je Paris digla ruku na sebe kao direktan odgovor na optužbe protiv njenog oca u dokumentarnom filmu "Leaving Neverland", u kojem Vejd Robson i Džejms Sajfček optužuju Džeksona da ih je zlostavljao kao decu.

foto: Profimedia

Paris je demantovala ove navode, kada se oglasila na svom Tviteru i poručila: "Je*ite se, je*eni lažovi".

Da se Paris zaista dobro oseća tvrde i paparaco fotografije koje su nastale tokom prethodna dva dana. Naime, ćerka pokojnog pevača fotografisana je sa dačkom prilikom odlaska u bioskop. Paris je viđena i na pumpi. Strani mediji prenose da Džeksonova ne izgleda baš najbolje. Na njoj se vide tragovi umora, ali se ne nalazi u bolnici kao što se spekulisalo.

foto: Printscreen/Instagram
1 / 3 Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track