LEDI GAGA U BIOGRAFIJI ISPRIČALA SVE O SVOM ŽIVOTU: Spavala sam okružena bubama i kokainom
Foto: Profimedia

Iskrena

LEDI GAGA U BIOGRAFIJI ISPRIČALA SVE O SVOM ŽIVOTU: Spavala sam okružena bubama i kokainom

Pop kultura -

Ledi Gaga je i ranije govorila o konzumiranju narkotika, ali se sada pravda da je to radila u umetničke svrhe. Kao inspiracija poslužili su joj Dejvid Bouvi i Mik Džeger.

U pisanju biografije o njenom životu, koju je napisao Nil Straus, učestvovala je i kontroverzna pevačica. Ona je za potrebe knjige otkrila autoru neke detalje iz privatnog života i detaljnije objasnila neka iskustva.

foto: Profimedia

"Bila sam nezainteresovana da bilo šta radim osim da stvaram muziku i drogiram se", piše u knjizi koja bi trebalo da bude objavljena u maju.

Takođe, u jednom delu knjige Ledi Gaga kaže kako je ponekad preplavi osećaj straha kad pomisli da je nekada ležala u svom stanu u Njujorku okružena insektima, staklima i kokainom, koji je bio svuda oko nje.

"Nisam imala loše detinjstvo. Sve stvari kroz koje sam prošla bile su deo moje potrage za umetničkim putovanjem da se zaje*avam kao Vorhol, Dejvid Bouvi i Mik Džeger", stoji, između ostalog, u knjizi.

foto: Profimedia

Jedna od najpopularnijih pop pevačica današnjice nikada nije krila da je uživala u drogama, kao i u alkoholu i cigaretama. "Dok sam snimala album, pila sam sasvim malo, ali sam više pušila. Ne želim da podstičem ljude da se drogiraju, samo pričam o svom iskustvu", rekla je jednom pevačica za El.

Inače, Gaga je u žiži interesovanja zbog svog ljubavnog života, jer je nedavno raskinula veridbu sa agentom za talente Kristijanom Karinom.

foto: Profimedia

Šuškalo se da su razlog pevačicine emocije prema Bredliju Kuperu, što je ona demantovala.

foto: Profimedia

Sada je navodno u vezi sa Džeremijem Renerom.

Kurir.rs/ M. T. / Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track