Najnovije vesti

PREMINUO OMILJENI DŽEJMS BOND! Dejvid Hedison bio je najveća Bondova zvezda, a neutešne ćerke oprostile su se od njega rečima koje KIDAJU DUŠU!    (FOTO)
Foto: Profimedia

tuga

PREMINUO OMILJENI DŽEJMS BOND! Dejvid Hedison bio je najveća Bondova zvezda, a neutešne ćerke oprostile su se od njega rečima koje KIDAJU DUŠU! (FOTO)

Pop kultura

Poznati glumac Dejvid Hedison je preminuo u četvrtak, 18. jula, u 92. godini u Los Anđelesu. Igrao je u filmu o čuvenom Džejmsu Bondu "Licence To Kill" sa Timotijem Daltonom 1989. godine. Karijeru je započeo pod umetničkim imenom Al Hedison. 

 

foto: Profimedia

Dejvid je preminuo dok su pored njega bile ćerke Aleksandra i Serena, potvrdio je predstavnik za medije porodice Hedison. Na zvaničnom Tviter nalogu "Džejms Bond" sa tugom je saopšteno da je preminuo Dejvid Hedison, uz njegovu staru fotografiju kada je igrao CIA agenta Feliza.

 

"Mnogo nam je žao što čujemo da je Dejvid Hedison preminuo. Naše misli su uz njegovu porodicu i prijatelje", napisano je uz napomenu koje uloge je igrao u filmovima o Džejmsu Bondu.

"Čak i u našoj najdubljoj tugi, teši nas sećanje na našeg predivnog oca", saopštile su njegove ćerke. "Sve nas je nežno voleo i izražavao je to svakog dana. Bio je obožavan od strane toliko ljudi, svih koji su bili dotaknuti njegovim toplim i velikodušnim srcem. Naš tata unosio je radost i humor gde god da bi se pojavio, a sve je radio sa sjajnim stilom" poručile su one.

 

foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto: Profimedia

 

 

 

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...