PORODICA SVE VREME UZ NASLEDNIKA POKOJNOG GLUMCA! Sin Miše  Janketića u kritičnom stanju odveden na VMA: Nadamo se da će sve biti u redu!
Foto: Ana Paunković, Luka Šarac

na odeljenju toksikologije

PORODICA SVE VREME UZ NASLEDNIKA POKOJNOG GLUMCA! Sin Miše Janketića u kritičnom stanju odveden na VMA: Nadamo se da će sve biti u redu!

Pop kultura -

Radomir je juče odveden na toksikologiju jer se, kako pišu mediji, predozirao i nalazi se u kritičnom stanju, a uz njega su sve vreme članovi njegove porodice

Radomir Janketić, sin proslavljenog glumca Miše Janketića, završio je juče na odeljenju toksikologije na Vojnomedicinskoj akademiji nakon što se navodno predozirao.

foto: Privatna Arhiva

Naslednik pokojnog umetnika, kako kažu, u kritičnom je stanju i nalazi se u u bolnici, a pored njega je non-stop jedna od njegovih sestara, kao i rođeni brat Marko, poznati glumac. Navodno, kod Radomira su, pored ogromne količine alkohola, u krvi pronađeni i narkotici, zbog čega mu je veoma loše. Janketiću ovo nije prvi put da upada u ovakva stanja, jer je već lečen na jednoj klinici za bolesti zavisnosti u Beogradu.

foto: Vladimir Šporčić

- Radomir je dobro, u bolnici je, trenutno smo kod njega. Nadamo se da će sve biti u redu - rekao je Marko Janketić.

Iako se o glumčevom najstarijem sinu malo zna, Miša je uvek s ponosom pričao o njemu, ali i ostaloj deci koju je dobio u braku s balerinom Svjetlanom Knežević.

- Od nas šestoro u kući, jedino najstariji sin Radomir nije glumac, niti je to ikada želeo da bude jer ima fantastično sigurno zanimanje, on je policajac - rekao je jednom prilikom glumac.

Jedna od  poslednjih  porodičnih  slika... Miša Janketić  sa suprugom  Svjetlanom  i decom
Jedna od poslednjih porodičnih slika... Miša Janketić sa suprugom Svjetlanom i decomfoto: Instagram

Ćerka Milica je nekoliko puta pričala o svom najstarijem bratu, koji, kako kaže, nije voleo da se hvali time da je njegov otac jedan od najboljih domaćih glumaca.

- Moj najstariji brat Radomir to nije voleo i kada bi ga pitali da li je sin glumca Miše Janketića, odgovarao je: „Jesam, ali moj tata je vodoinstalater“.

Sudeći po slikama s društvenih mreža, Radomir je često u Crnoj Gori i, po svemu sudeći, ima ženu i decu.

Inače, pre nekoliko godina kada su novinari posetili komšiluk porodice Janketić na Savskom vencu, oni su imali samo reči hvale za njih. Tada je jedna žena napomenula da Radomira dugo nije videla i da ne zna gde je on.

- Čula sam da je u Crnoj Gori i da radi kao policajac. Ali ko zna gde je sad. U mladosti je bio jako nestašan - rekla je tada jedna starija žena koja poznaje Janketiće.

Jedna od poslednjih slika Miše s njegovom porodicom dospela je u javnost ubrzo nakon njegove smrti. Glumac je nasmejan pozirao sa Svjetlanom, naslednicima i unucima, a fotografiju je na svom profilu na Instagramu objavila supruga.

foto: Damir Dervišagić

Velika glumačka legenda preminuo je 15. maja ove godine u 80. godini, nakon teške bolesti. Pored Radomira, on ima sina Marka i ćerku Milicu, koji su krenuli njegovim stopama i bave se glumom, dok je ćerka Iva balerina poput majke.

Udala se za vaterpolistu

MIŠINA ĆERKA U BRAKU S ĆIRIĆEM

Starija ćerka Miše Janketića Iva Ćirić poput majke je balerina, a iako se očekivalo da će kao i roditelji dugo biti pod reflektorima, ona se zbog porodice povukla iz javnosti.

Mišinu naslednicu osvojio je vaterpolista Aleksandar Ćirić, s kojim ju je najpre povezivalo dugogodišnje prijateljstvo. U braku sa sportistom dobila je dvoje dece, ćerku i sina, a ponosni deda Miša poručivao je da ga unuci čine neizmerno srećnim.

Kurir.rs/Jelena Stuparušić/ Foto: Ana Paunković, Luka Šarac

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track