DOČEKALA JE ROĐENDAN U MINIJATURNOM BIKINIJU: Glumica napunila 53 godine, a izgleda bolje nego IKAD! (FOTO)
Foto: EPA/Warren Toda

ZANOSNA MEKSIKANKA

DOČEKALA JE ROĐENDAN U MINIJATURNOM BIKINIJU: Glumica napunila 53 godine, a izgleda bolje nego IKAD! (FOTO)

Pop kultura -

Da su godine za nju samo brojka u ličnoj karti, još jednom je dokazala. Selma Hajek je napunila 53. godine, ali njena figura u kupaćem kaže drugačije.

- Da, sutra punim 53. Pa?! - napisala je sinoć Selma na svom Instagram profilu pored fotke na kojoj pokazuje obline u malenom tirkiznom bikiniju.

Zanosna Meksikanka poznata je po brojnim filmskim ulogama kao što su "Od sumraka do svitanja", "Divlji zapad" i "Desperado". Prošle godine se našla u centru pažnje kada je progovorila o seksualnom zlostavljanju u Holivudu. Otkrila je neugodne situacije s Harvijem Vajnstinom u kojima se našla dok su 2002. godine zajedno radili na filmu "Frida".

Udata je za milijardera Anrija Fransou Pinoa, a nedavno su, po treći put obnovili bračne zavete nakon 10 godina braka. Prvi put su se venčali u Parizu, a uprkos tome što je njihovo venčanje bilo kao iz bajke, Selma je sve vreme ronila suze. Naime, Selma je bila nezadovoljna izgledom svadbene torte.

- Imala sam najbolje venčanje na svetu. Bilo je neverovatno i sve je bilo savršeno. Osim torte. Torta je bila užasno ružna. Imala je oblik modernog svemirskog broda i bila je ukrašena nekim kuglicama i čudnim stvarima. Uopšte nije izgledalo kao torta i nije imalo nikakve veze s venčanjem - rekla je svojevremeno i dodala kako je od očaja briznula u plač i samo je želela da niko ne gleda u tu strahotu.

Selma važi za jednu od najlepših žena na svetu, a čini se da joj godine nimalo ne škode pa tako ova crnka i u 53. godini života mami uzdahe muškaraca širom sveta.

foto: profimedia

Kurir.rs/Blic žema/Foto: EPA/Warren Toda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track