UMRLA JE NA JEZIV NAČIN, A SADA JE OPTUŽENA ZA UBISTVO: Popularna pevačica kriva za smrt MALOLETNICE?!
Foto: Printscreen/Youtube

TRAGEDIJA

UMRLA JE NA JEZIV NAČIN, A SADA JE OPTUŽENA ZA UBISTVO: Popularna pevačica kriva za smrt MALOLETNICE?!

Pop kultura -

Nakon što je 4. septembra ove godine izgubila život u saobraćajnoj nesreći, američka kantri pevačica, 30-godišnja Kajli Rej Haris, sada je optužena za smrt 16-godišnje Marije Elene Kruz, devojke čije je vozilo takođe učestvovalo u nemilom događaju.

Nakon opsežne istrage, policija je u saopštenju istakla da je saobraćajnu nesreću u kojoj su se sudarila tri vozila u Novom Meksikuu pruzrokovala 30-godišnja pevačica.

"Sa sigurnošću mogu reči da je 16.godišnja gospođica Kruz bila nevina žrtva ovog besmislenog sudara koji je uzrokovala gospođa Haris', rekao je šerif okruga Taos, Džeri Hogfri, tiokom nedavne konferencije za novinare.

Podsećamo, pevačica je pre smrti objavila nekoliko storija na Instagramu u kojima plače u automobilu, ali je potom objasnila fanovima da je ipak reč o suzama radosnicama i umoru uzrokovanom napornom vožnjom. Nakon kobne nesreće, mediji su nagađali da je 30-godišnjakinja u vreme tragičnog događaja bila pod uticajem alkohola, međutim, policija tu informaciju nije potvrdila.

foto: Pritnscreen

Kurir.rs/Hollywood Gossip/Foto: Printscreen/youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track