MAJLI SAJRUS OSTAVILA KEJTLIN? Ovo je JEDINI RAZLOG zašto im ljubav NIJE USPELA!
Foto: Profimedia

drama

MAJLI SAJRUS OSTAVILA KEJTLIN? Ovo je JEDINI RAZLOG zašto im ljubav NIJE USPELA!

Pop kultura -

Kada se pročulo da su Majli Sajrus i Kejtlin Karter u vezi, njih dve postale su skoro pa najpraćenije devojke na planeti! Gde god da su otišle paparaci bi ih pronašli, a one bi se trudile da ih ignorišu i uživaju u društvu jedna druge. Međutim, kako strani mediji sada bruje, njih dve su ipak odlučile da više ne budu u romantičnoj vezi i to zato što im je prijateljska koju imaju mnogo snažnija.

"Svakako, ostaće bliske, ali samo kao prijateljice", ispričao je izvor Piplu.

"One se baš dugo druže i od starta su bile tu jedna za drugu dok je trajala rastava. Ali, jednostavno, više nisu u ljubavnoj vezi", pričao je drugi izvor za Stajlkaster.

Podsetimo, Majli je posle 7 meseci braka i 10 godina veze ostavila glumca Lijama Hemsvorta, a Kejtlin je raskinula sa Brodijem Dženerom. Brodi je di-džej i poznato rijaliti lice, sin Kejtlin Džener, ranije poznate kao Brus Džener - penzionisanog dobitnika zlatne medalje na Olimpijskim igrama.

Majli i Lijam navodno su raskinuli zbog različitih planova za budućnost. Glumac je želeo porodicu, ali Majli još uvek nije imala takve planove.

foto: Profimedia

Kurir.rs, M.G/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja