PRISTALA SAM NA S*KS UTROJE JER NISAM HTELA DA GA IZGUBIM! Demi otkrila šta je sve pokušavala samo da ZADRŽI Eštona i opet NIJE USPELA!
Foto: Profimedia

PONIŽAVAO JU JE

PRISTALA SAM NA S*KS UTROJE JER NISAM HTELA DA GA IZGUBIM! Demi otkrila šta je sve pokušavala samo da ZADRŽI Eštona i opet NIJE USPELA!

Pop kultura -

Holivudska glumica Demi Mur u svojoj novoj knjizi otkrila je da je Ešton Kučer za nju bio idealan suprug, te da se nije nadala da će joj ostaviti takve traume.

Jedna od njih dogodila se i kada je pokušala da spasi njihov brak.

foto: Profimedia

"Bila sam voljna da uradim sve što je potrebno da spasim našu vezu. Da prevaziđem svaku granicu. Onda, kada je on otvoreno govorio o svojoj fantaziji, odnosno da dovede treću osobu u naš krevet, nisam mu rekla "ne". Želela sam da mu pokažem koliko spontana i opuštena mogu da budem. Otvorili smo našu vezu za još dvoje ljudi. To dvoje ljudi su naši dobri prijatelji. Jedno od njih je u braku i ima dete. Ali, čitava ta priča je bila velika greška."

Demi je ispričala da ju je posle celog tog iskustva bilo jako sramota i mislila sam da je sve to njena greška.

Takođe, smatra da su trojke bile razlog zašto je Kučer počeo da se udaljava od nje.

"Baš zato što smo doveli treću osobu u našu vezu, smatrao je da je opravdao svo prethodno varanje", napisala je glumica tvrdeći da ju je 2011. godine Kučer po drugi put prevario sa dvadesetjednogodišnjom devojkom.

"Znala sam da ona ne laže, a on je odmah potom priznao."

Demi nažalost nikada nije prebolela izdaju Eštona Kučera smatrajući da je uložila sve u vezu sa njim dok se on pokazao "nedostojnim njene ljubavi".

foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja