Najnovije vesti

BIO JE HIV POZITIVAN, SAZNALI SMO U BEČU NAKON ŠTO MU JE POZLILO! Bivši dečko POKOJNOG pevača izneo ŠOKANTNE tvrdnje! Sve je ispričao! (FOTO)
Foto: Profimedia

OPET ŠOKIRA

BIO JE HIV POZITIVAN, SAZNALI SMO U BEČU NAKON ŠTO MU JE POZLILO! Bivši dečko POKOJNOG pevača izneo ŠOKANTNE tvrdnje! Sve je ispričao! (FOTO)

Pop kultura

Fadi Favaz (46), bivši frizer, koji je šitoj javnosti postao poznat kao partner pokojnog pevača Džordža Majkla, izneo je neke šokantne optužbe na račun bivšeg i razbesneo sve njegove fanove. 

Favaz koji nije nasledio ni dolara nakon pevačeve smrti 2016. godine, napisao je:

"Džordž nikada nije pisao svoju muziku i plaćao je druge ljude da to rade umesto njega, a pretvarao se da je sve njegovo. Uopšte nije bio talentovan" Dodao je i da im je seks bio dosadan, a kasnije tvrdio čak i da je pevač bio HIV pozitivan.

foto: Profimedia

"Saznali smo u Beču, nakon što mu je pozlilo. Nije želeo o tome javno da priča," napisao je Fadi.

Nakon toga je objavio i selfi, kako bi sve uverio da stvarno on piše te tvrdnje i da mu profil nije hakovan. Besni fanovi odlučili su da mu odgovore:

"Odvratno je objavljivati ovakve stvari o mrtvoj osobi koja ne može da se brani" dok su se u komentarima složili i drugi :" Ti stvarno nemaš srama, ovo je sramota". 

Nezaposleni Fadi viđen je u centru Londona u zapuštenom izdanju kako tumara, a veruje se da spava u  Kovent Gardenu. Priča se kako je u hotelu plaćao noćenje 49 funti, a sada ni to više ne može da priušti. Inače, bio je frizer mnogim zvezdama današnjice, a u spomenuti hotel se uselio pre nekoliko meseci nakon što je razbio prozore na luksuznom imanju "Regent's Park" na kojem je živeo.

On je u objavi na društvenim mrežamao obavestio prijatelje i prtioce da je postao beskućnik.

- Tri godine su prošle od smrti ikone Džordža Majkla i advokati još uvek nisu ništa rešili, tako da poslednjih nekoliko dana spavama na ulici u Konvent gardenu umjesto da sam u svom domu. Uzeli su mi ključ pomoću trika koji su smislili i sada, dva meseca kasnije, još uvek nemam nikakve novosti. Kakva je jeftina ikona ovaj Džordž je**** Majkl - ljutito je napisao Fadi.

Inače, Fadi i Majkl su bili u vezi od 2012. godine pa sve do njegove smrti i upravo je on pronašao beživotno telo muzičara i tvrdio da se radilo o samoubistvu, ali je u martu 2017. potvrđeno da je Majkl umro prirodnom smrću. Imanje na kojem je donedavno živeo, Fadi je napuštao samo noću, a njegova porodica, htela je da bivši frizer zatraži stručnu pomoć.

foto: Profimedia

Bogatstvo Džordža Majkla procenjeno na 98 miliona funti. Silne milione peevač je ostavio svojim najbližim prijateljima i porodici, a na iznenađenje mnogih iz testamenta je izostavio dvojicu muškaraca s kojima je proveo veliki deo svog života. 

Reč je o njegovim bivšim partnerima Fadiju Favazu i Keniju Gosu koji su nakon čitanja testamenta ostali praznih ruku.Najveći deo imovine i većinu nekretnina, dobile su pevačeve sestre Melani i Joda, dok je nešto skromniji deo pripao ocu Kiracijosu i prijateljima.

- Džordž je bio izuzetno odan i blizak s ocem i sestrama, stoga ne čudi to da se pobrinuo da budu zbrinuti do kraja života. Lepo je što se setio i bliskih prijatelja i saradnika, a kome će od njih pripasti deo bogatstva odlučiće njegova sestra Joda jer je Majkl znao da će ona uraditi najbolje – otkrio je izvor blizak pevaču.

Doznavši za to Fadi je u besu ovog jula demolirao Džordžovu vilu vrednu više od 6 miliona dolara, a policija ga je uhvatila nakon što su ih pozvale komšije koje su ga videle na krovu.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Večernji.hr/Foto: Profimedia

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...