OVO JE PRVA ŽENA PETRA KRALJA! Znate je iz Boljeg života, bili su skoro 3 DECENIJE u braku, a onda se RASTALI! (FOTO)
Foto: Printscreen

OTKRIVAMO

OVO JE PRVA ŽENA PETRA KRALJA! Znate je iz Boljeg života, bili su skoro 3 DECENIJE u braku, a onda se RASTALI! (FOTO)

Pop kultura -

Ljiljanu Gazdić domaća publika upoznala je kao Macolinu ženu u "Boljem životu". Ona i Petar Kralj venčali su se 1971, pa u braku dobili ćerku Milicu, koja sada radi kao pozorišni reditelj. Par se rastao posle skoro tri descenije.

Glumac je tek zatim ušao u bračne vode sa balerinom Sonjom Divac.

"Bivša supruga mi je glumica ali ljubav nema nikakve veze s profesijom. Ona nastaje iz želje da osetite nečiju dušu, nekad čak i posle samo jednog pogleda. Ispunjava vas na duže vreme i postaje deo života, a svaki čovek je doživljava na svoj način. Ako nje nema, nastaje pakao. Najbitnije je međusobno razumevanje. Imao sam sreću što mogu ponovo da volim. Sa mojom Sonjom, koja je balerina, u harmoničnom braku sam već sedam godina i to opet nema veze s našim poslom. Prava ljubav treba da potpuno oslobodi ličnost, zbog nje nikako ne smete da se osetite sputano i niko me neće ubediti da je takav odnos nemoguć", rekao je svojevremeno Petar.

Glumac se, inače, po svaku cenu trudio da svoju privatnost drži po strani, za razliku od brojnih njegovih kolega koje bi nekad možda i popustile.

"Ne znam šta može da se sakrije kad izađem na pozornicu. Ipak, neki deo intime treba zadržati za sebe. Ne znam zašto ljudi pokušavaju da otkriju svaki detalj, razgolite nas i obezvrede, nađu nam slabe strane. Valjda kao deca, kada iz radoznalosti kvare igračke. Sa svojom Sonjom izlazim, primamo goste, idemo kod prijatelja... Zašto bi se nekog ticalo kako izgleda naše jutro ili veče. Ne mogu pobeći od sebe, od svog tela, glasa, pa ni crvenog nosa. Takav sam kakav sam", rekao je Petar jednom prilikom.

Kurir.rs, M.G/Alo/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja