KEJT MIDLTON JE ODRASLA NA SELU, A INTRIGE IZ NJENOG ŽIVOTA JOŠ TRESU JAVNOST! Niko nije mogao da veruje kada je ugledao njene slike u TOPLESU, a onda je isplivala i tajna o SAMOUBISTVU medicinske sestre!
Foto: Profimedia

nije savršena

KEJT MIDLTON JE ODRASLA NA SELU, A INTRIGE IZ NJENOG ŽIVOTA JOŠ TRESU JAVNOST! Niko nije mogao da veruje kada je ugledao njene slike u TOPLESU, a onda je isplivala i tajna o SAMOUBISTVU medicinske sestre!

Pop kultura -

Kejt Midlton je odrasla u Čapel Rou, selu pored Njuberia u Berkširu u Engleskoj. Studirala je istoriju umetnosti u Škotskoj na Univerzitetu St Andrews, gde je i upoznala Vilijama, 2001. godine, ali su vezu započeli dve godine kasnije.

Kejt potiče iz imućne porodice, ali uprkos tome, radila je kao prodavac za lanac trgovina, a kasnije je radila kao dizajner kataloga, fotografije i marketinga za porodični posao.

foto: Profimedia

Kejt i Vilijam su započeli vezu tokom druge godine studija, a par je delio stan sa dvoje prijatelja. U aprilu 2007. godine Kejt i Vilijam su se razišli. Spekulisalo se o razlozima prekida, ali svi su ostali nepotvrđeni.

Ipak, vratili su se jedno drugom, a svoju vezu su ozvaničili veridbom u oktobru 2010. godine u Keniji gde su slavili prinčevo polaganje RAF kursa.

Princ je Kejt poklonio prsten koji je pripadao njegovoj majci Dajani princezi od Velsa. Par se venčao 29. aprila 2011. godine u Vestminister opatiji, a raskošnu ceremoniju su pratili milioni ljudi.

U septembru 2012. godine, francuski editorijal je objavio fotografije vojvotkinje koja se sunčala u toplesu, za vreme odmora u Čateu. Vojvoda i vojvotkinja su podneli krivičnu prijavu protiv magazina, koji je kažnjen novčanom kaznom u vrednosti od 100 hiljada evra.

U decembru 2012. godine, dva australijska voditelja radio emisije, Majkl Kristia i Mel Greig, nazvali su bolnicu, gde je vojvotkinja bila pacijent zbog jutarnjih mučnina, predstavivši se kao kraljica i princ Velsa.

Razgovarali su sa sestrom na njenom odeljenju, te su je ispitivali o zdravstvenom stanju Kejt. Nakon odjeka javnosti Jasinita Saldanha, sestra iz bolnice počinila je samoubistvo.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja