SRPSKA JUTJUBERKA PRVA U TRENDINGU U HRVATSKOJ! Osuli paljbu: "Ovo je gore od svake CAJKE, ograničite DECI internet!
Foto: Printscreen/youtube

totalni haos

SRPSKA JUTJUBERKA PRVA U TRENDINGU U HRVATSKOJ! Osuli paljbu: "Ovo je gore od svake CAJKE, ograničite DECI internet!

Pop kultura -

Jedna od najpopularnijih srpskih Jutjuberki Kika, koja je u proteklom periodu bila u žiži javnosti zbog svađe sa kolegom Bogdanom Ilićem, koji je poznatiji kao Baka Prase, objavila je svoju prvu pesmu koja je za kratko vreme postala jedna od najpopularnijih u regionu.

Tako se i u Hrvatskoj ova pesma nalazi u trendingu, što je bio povod da na hrvatskom portalu Index.hr izađe tekst pod naslovom: “Srpkinja obara rekorde: Najpopularnija pesma u Hrvatskoj je gora od svake cajke”.

foto: Printscreen/youtube

Pored velikog broja pregleda, pesma ima dvostruko više dislajkova, a evo šta u pomenutom tekstu piše o mladoj Jutjuberki.

"Kada vidite trending na Jutjubu u Hrvatskoj, verovatno ćete razmisliti o tome da svojoj deci ograničite vreme za internet. Sa gotovo dva miliona pregleda na prvom mestu Jutjuba u Hrvatskoj je srpska Jutjuberka K1KA čija se pesma "Penjem se na tron" zaista popela na tron. Osim što je najpopularnija pesma u regionu, Kikina pesma je skupila i neverovatnih 150 hiljada dislajkova, odnosno dvostruko više dislajkova nego lajkova.

Tekst pesme, kao i Kikine vokalne sposobnosti zaista su specifični, ali to nije razlog ružnih komentara i "pljuvanja" koju doživljava mlada Jutjuberka."

Postavljen je i video pesme, ali i upozorenje da je slušate na sopstvenu odgovornost.

foto: Printscreen/youtube

Kurir.rs/Foto: Printscreen/youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track