KOMŠIJE RAZVEZALE JEZIK! Radoš je tu kuću ogradio zidovima, od njih NIKAKAV zvuk ne dopire: A evo kako se slaže sa SINOM
Foto: Nemanja Nikolić

otkrivamo

KOMŠIJE RAZVEZALE JEZIK! Radoš je tu kuću ogradio zidovima, od njih NIKAKAV zvuk ne dopire: A evo kako se slaže sa SINOM

Pop kultura -

Komšije Radoša Bajića otkrile su da glumac uglavnom veoma rano ujutru napušta svoju kuću koja je ograđena zidovima i odlazi do samoposluge. Tamo je često viđena mušterija, koja uvek rado prozbori koju sa okolinom. Takođe, malo je onih koji nisu nahvalili njegov odnos sa sinom, koji cveta u tom mirnom delu prestonice.

"Ume da se našali, gospodin je i ima neposredan pristup ljudima. Često ga sretnem u samoposluzi koja je u našem kraju, smeje se i šali sa svima", kaže jedan komšijar, a drugi dodaje:

"Radoša znam još od kad se doselio u ovaj kraj, a tu sam duže od 40 godina. Pored toga što je dobar čovek i fin, sin mu je kulturan i vaspitan."

U komšiluku se nalazi i samoposluga u kojoj je Bajić mušterija.

"Radoš dolazi gotovo svakog dana, ranoranilac je. Kupuje svakodnevne potrepštine, ali u velikim količinama. Radnju napušta sa punim kesama svega i svačega. Popriča sa ljudima. Zapitkuju ga oko serija, a on im uvek odgovori sa osmehom". otkrila je radnica u obližnjem marketu, dok jedna od mušterija dodaje:

"Radoš se odlično slaže sa sinom, žive zajedno. Sami peru auto, ne razbacuju se bespotrebno. Kuća im je ograđena zidovima, deluje da vole svoju privatnost. Nisu bučni, nema žurki, ali ni svađa."

U kafani koja se nalazi nedaleko od doma Bajića kažu da susedi često prepričavaju anegdote o Radošu.

"Pominju ga često naši gosti, kažu da su ga u mladosti jurile žene, ali da sada vodi drugačiji život", rekao je konobar.

Nedaleko od raskošnog doma u kojem se Radoš nastanio sa porodicom je kuća koju je ovaj reditelj iznajmljivao za potrebe snimanje serije "Šifra Despot". Susedi to ističu sa osmehom na licu, pa pričaju dogodovštine sa seta i pokazuju omanji pijac i kafanu u kojoj su se glumci i radnici koji su radili na projektu odmarali. Dok se snimala serija, većina suseda je sa prozora pomno pratila razvoj događaja na setu i kako nastaje jedan ovakav projekat.

"Svaki dan su bili tu i radili po ceo dan. Glumci, zaposleni, bilo je pregršt ljudi. Radoš je vodio računa o svima, često smo ga viđali kako se dogovara sa njima i planira, verovatno nešto oko serije. Bilo je zanimljivo posmatrati kako se to sve odvija i organizuje. Radoš je i ovako nekad umeo da svrati na pijacu pa da pazari", pričaju komšije dok pokazuju starinsku kuću.

foto: Sonja Spasić

Kurir.rs/Blic/Foto: Nemanja Nikolić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track