Najnovije vesti

UVEK JA ISPADNEM ZLA BARBIKA! Ali ne mogu bez mobilnog i paste za zube: Jelena Gavrilović BEZ DLAKE NA JEZIKU!
Foto: Sonja Spasić

istakla

UVEK JA ISPADNEM ZLA BARBIKA! Ali ne mogu bez mobilnog i paste za zube: Jelena Gavrilović BEZ DLAKE NA JEZIKU!

Pop kultura

Jelena Gavrilović, koju trenutno gledamo u ulozi ruske kneginje Olge Nikolajevne Nariškinu, kaže da je privatno dobra osoba, ali da je reditelji ne vide tako. Od samog početka karijere dobija samo uloge negativaca, ali se ne žali, jer joj pomažu da se iznova preispituje.

"U suštini sam topla osoba i sve sam suprotno od onoga što gledate, a što sam odigrala", kaže Jelena i dodaje: "Ni u crtanom filmu nikad ne dobijem dobar lik da sinhronizujem, a kamoli kada se dele uloge. Kad je kasting za Barbiku, ja dobijem zlu Barbiku. Zapravo sam uvek, kad malo bolje razmislim, dobijala negativce, ali negativce koji se preispituju, a to i nije tako loše", ispričala je ona. 

Njena Olga, inače, potpuno preokreće tok serije u kojoj je sada gledamo. 

"Taman kad pomislite da sve znate i da vam je sve jasno, pojavljujem se ja. Predstavljam carsku Rusiju u punom sjaju, sa njenim hrišćanstvom i stavom. Veoma sam bogata i mnogo sam bezobrazna", kaže ona, koja u seriji govori na srpskom, ruskom i francuskom jeziku.

"Ruski učim već neko vreme, ali sam zbog ove uloge morala da ga potpuno oživim. Francuski učim od osnovne škole, tako da mi to nije predstavljalo problem. Inače volim jezike i drago mi je što ne igram samo na maternjem."

U toj epohi, kako kaže, ne bi mogla da živi, jer bi joj dosta toga falilo.

"Razmišljala sam o tome šta bi mi sve nedostajalo da sam živela te 1913, na primer. Mobilni telefon, pasta za zube, ne bih mogla ni bez šampona za kosu… Kostimi su predivni i možda su jedino što mi se dopada, ali bez ovih stvari koje sam nabrojala zaista ne bih mogla", iskrena je Jelena.

Kako kaže, svakog dana snimaju po 12 sati, ali kada skine kostim, oblači trenerku i ide u teretanu.

"Obujem patike i odem na trening ili vozim bicikl. To mi mnogo znači zbog zdravlja, držanja i kondicije", objašnjava Jelena.

Kako kaže, zbog posla je žrtvovala privatni život, ali joj njeni prijatelji ne zameraju.

"Nemam vremena za prijatelje, žao mi je i što je TLZP ove sezone prošao bez mene. Oni koji te vole moraju da sačekaju i da imaju razumevanja. Strpljivi su i hvala im na tome, jer ja tu osobinu ne posedujem", zaključila je Jelena. 

foto: Marina Lopičić

Kurir.rs/Alo/Foto: Sonja Spasić

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...