Najnovije vesti

JELENINA DRUGARICA IZ LAZAREVCA OTKRIVA: Ta je u besu umela da obara sve pred sobom! Sad se sama sebi SMEJE!

malo ko je znao

JELENINA DRUGARICA IZ LAZAREVCA OTKRIVA: Ta je u besu umela da obara sve pred sobom! Sad se sama sebi SMEJE!

Pop kultura

Jelena Gavrilović osnovnu i srednju školu završila je u Lazarevcu, a kako otkriva jedna njena drugarica iz tog perioda, glumica je uvek u svemu morala da bude prva i najbolja. Kako se navodi, niko drugi nije mogao da se istakne zbog njene prevelike ambicije. 

"Samo je ona dizala ruku i vikala - ja, ja, nastavnice, ja sve znam! Prozovite mene! Ja sam to sve spremila i naučila! Uvek je bila bahata i puna sebe, a ako slučajno ne dobije pet nego četiri iz nekog predmeta, tada je nastajala prava drama! Plakala je, bacakala se, histerisala", kaže izvesna drugarica pa dodaje:

"Jelena Gavrilović je umela čak u besu i da obori klupu, i to sve bez potrebe jer je zaista bila jako dobar đak, jedan od najboljih. Ako joj nešto ne bi išlo od ruke kako je sama zamislila, padala bi u depresiju. Umesto da se igra s nama, ona je samo trčala kući da uči i čita. Ponavljala je da mora da se odseli iz Lazarevca jer kao ova sredina nije za nju, a najveća ambicija joj je bila da upadne na Akademiju umetnosti. Čak nije bila zadovoljna ni svojim izgledom! Kukala je kako je previsoka i premršava, žalila se da nije srazmermno građena, a to i sada govori u svojim intervjuima", otkrila je ona. 

"Vidim da je sada uspešna, i to prilično. Izborila se s tim kompleksima i ne krije da ih je imala. Sada nas se rado seti, kad god dođe u Lazarevac, dobra je sa starim društvom i smeje sama sebi što je bila takva štreberka, ali dobro. Pa ko nije bio takav u pubertetu, svi imamo neke svoje bubice. Niko njoj ne zamera što je bila bahata i što nije htela da se druži s nama, oprostili smo joj što se nametala da samo ona odgovara i da bude najbolja u svemu! Čak nas je i tužakala i nije htela da beži sa časova, nego nam je minirala te akcije i nestašluke, ali sada je i sama svesna toga, pa se zeza s nama na svoj račun, Ispala je na kraju super lik", zaključila je drugarica koja je želela da ostane anonimna.

foto: Marina Lopičić

Kurir.rs, M.G/Skandal/Foto: Vladimir Šporčić

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...