KRALJICA 4 SATA TAJNO RAZGOVARALA SA PRINCOM HARIJEM Zabranila mu JEDNU STVAR, a onda mu uputila reči od koje se naježio
Foto: Profimedia

Pozvala ga na ručak

KRALJICA 4 SATA TAJNO RAZGOVARALA SA PRINCOM HARIJEM Zabranila mu JEDNU STVAR, a onda mu uputila reči od koje se naježio

Pop kultura -

Kraljica Elizabeta i princ Hari imali su sastanak koji je trajao četiri sata, i svi pričaju o rečenici koju je rekla svom unuku.

Kraljica je pozvala Harija na ručak u nedelju kako bi konačno razrešili sva pitanja i nedoumice u vezi sa njegovim i Meganinim odvajanjem od kraljevske porodice.

foto: Profimedia

"Kraljica je imala mnogo toga da kaže Hariju i ovo je bio idealan trenutak da oboje kažu šta im je zaista na srcu. U nedelju su prvi put imali šansu da zaista posvete punu pažnju jedno drugom u opuštenoj atmosferi", kaže izvor blizak dvoru.

Kraljica je, kako kaže izvor, i dalje veoma uznemirana zbog Meganine i Harijeve odluke da odu u Severnu Ameriku, a posebno zato što bi, kako je rekla, "volela da češće viđa malog Arčija".

"Ipak, prihvata da je Hari već doneo konačnu odluku, ali dala im je do znanja da će njihov dogovor funkcionisati sve dok ne pokušavaju da unovče svoje titule i svoj kraljevski status. Zato im i nije dozvolila upotrebu reči "kraljevski" za fondaciju koju su osnovali", kaže izvor.

Pored toga, kraljica je jasno stavila Hariju do znanja da su on i Megan "uvek dobrodošli da se vrate ako se predomisle, a da će ih kraljevska porodica dočekati širom raširenih ruku".

foto: Profimedia

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja