PONOSAN NA NJU

MIODRAG JE PRVI PUT POKAZAO DEVOJKU! Milica je prošetala CRVENIM TEPIHOM i pokazala TETOVAŽU, a tek kad vidite šta znači

Pop kultura -

Glumac Miodrag Radonjić sinoć se na premijeri filma "Hotel Beograd" u Sava centru prvi put u javnosti pojavio sa novom devojkom Milicom Mikić, koja je sve očarala svojom lepotom.

foto: Nemanja Nikolić

Milica je po zanimanju psiholog, što je Miodrag jednom prilikom i otkrio.

- Ona je psiholog. Nije me osvojila, više je na meni sprovela neku vrstu hipnoze. Ko zna čemu ih sve tamo uče", rekao je Miodrag jednom prilikom za "Story".

"Moja devojka mi je najveća podrška generalno u životu, i ako nismo na svim događajima zajedno, to nije kao da se mi sad krijemo. Jednostavno pojavimo se zajedno tamo gde je mesto da se to desi, gde nema potrebe, ne pojavljujemo se", ispričao je glumac nedavno, a na pitanje čime ga je osvojila, kratko je poručio:

"Pa zaljubio sam se u nju. Tu nema ništa racionalno, to je ljubav".

Prisutni na premijeri sinoć su u velikom broju komentarisali da je Milica izuzetno lepa, a to se može videti i na njenim fotografijama na Instagramu. Ona je na premijeri pokazala i da ima tetovažu na ramenu i to crvenu ružu.

foto: Pritntscreen/Instagram

Značenje crvene ruže

Njihovo značenje se menjalo kroz vekove. Na primer, u 16. veku ruže su tetovirali zatvorenici koji su bili osuđeni na smrt. Danas, pak, one simbolizuju ljubav i romantiku, ali mogu imati i religiozan smisao (crvena ruža predstavlja krv Isusa Hrista). Za razliku od važnosti značenja boje ruža u buketu, one koje tetovirate nemaju posebno značenje, već predstavljaju boju koju najviše volite. Ipak, neki izdvajaju neke od simbolika poput: crna – smrt, narandžasta – entuzijazam i uzbuđenje, roza – sreća i milost, tamno ružičasta – zahvalnost i uvažavanje, crvena – ljubav, strast i hrabrost, bela – nevinost, mladost, šarm i poštovanje, ljubičasta – čarolija. Ukoliko ruža ima trnje, onda se smatra jin-jang simbolom, gde ruža predstavlja žensku stranu, a trnje mušku.

Kurir.rs/Story/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track