DŽEJ LO IMA SAVRŠENU LINIJU! Njen kuvar otkrio šta jede: Za doručak SLANINU i JAJA, ručak preskače, a evo šta VEČERA
Foto: Profimedia

Savršeno

DŽEJ LO IMA SAVRŠENU LINIJU! Njen kuvar otkrio šta jede: Za doručak SLANINU i JAJA, ručak preskače, a evo šta VEČERA

Pop kultura -

Pevačica Dženifer Lopez važi za jednu od najzgodnijih, a sada je napokon otkriveno kako izgledaju njeni obroci i čega se striktno pridržava.

Bivši kuvar pevačice Kelvin Fernandez radio je za njih dve godine i za strane medije ispričao je šta pevačica i njen veren Aleks Rodrigez jedu i šta uvek imaju u svojoj kuhinji.

- U kuhinji ćete uvek pronaći mineralnu vodu, mnogo povrća i voća, posebno jagoda. Iako, Dženifer nije baš preterani ljubitelj voća, deca ga obožavaju. Aleks obožava dan početi svežim zelenim napitkom od mnogo povrća - kaže Kelvin.

Što se doručka tiče, on je zaobilazan u njihovoj porodici.

- Najčešće doručkuju jaja, a i slanina je nezaobilazni deo tog obroka. Ponekad se opredele za piletinu ili kobasice, ali jaja su uz to uvek i to im je posebno bitno belance. Oni su tim koji jako dobro zna šta će kada jesti i zato su zalihe bogate. Uvek imaju mnogo jaja, zdravih grickalica, a za decu nezdravih - ispričao je kuvar.

Ručak kod kuće nekad preskoče, sve zavisi od njihovih obaveza tog dana, a cela porodica večera zajedno.

- Veliki su ljubitelji meksičke hrane. Jedan dan u nedelji uvek je takozvani dan takosa - kaže Fernandez. Ponekad se drže i strogog režima ishrane.

foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track