PASTORKA META DEJMONA ZARAŽENA JE KORONOM! Evo gde se razbolela i nije bila SAMA: Glumac van sebe od STRAHA!
Foto: Profimedia

nedostaje mu

PASTORKA META DEJMONA ZARAŽENA JE KORONOM! Evo gde se razbolela i nije bila SAMA: Glumac van sebe od STRAHA!

Pop kultura -

Met Dejmon otkrio je da je mlada Aleksija (21), koju smatra ćerkom, zaražena koronavirusom. Holivudski glumac se od marta nalazi u samoizolaciji u irskom selu Dalki sa suprugom Lucijanom Baroso i ćerkama Izabelom (13), Điom (11) i Stelom (9). Tamo je trebalo da počne da se snima film "The Last Duel", ali je pandemija sve pokvarila.

Međutim, Aleksija, koja ustvari nije njegova biološka ćerka, jer je to ćérka njegove supruge iz prvog braka, zarazila se na fakultetu.

"Naša najstarija ćerka ide na fakultet, koji je zbog virusa zatvoren. Ipak, nedavno je bila u Njujorku, pa su se ona i njeni cimeri tamo zarazili", ispričao je Met u emisiji radija "Spin", koji Aleksiju smatra kao svojim rođenim detetom.

On je istakao da jedva čeka da je vidi i dodao da će se cela porodica sastati s njom krajem maja u Los Anđelesu. Ipak ono što je najvažnije za glumca, jeste da je Aleksija dobro podnela koronavirus. Kada je ispričao porodični deo priče, Met je otkrio kakve su mu impresije o Irskoj.

"To je jedno od najlepših mesta na kom smo bili. Osecamo krivicu jer smo zapeli ovde. Apsolutno je predivno", poručio je Dejmon.

foto: Profimedia

Kurir.rs/N.M/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track