MET DEJMON DOLAZI U SRBIJU? Pre 9 godina ovo nije mogao da NASLUTI: Sad planira dalek put, razlog će vas OBORITI S NOGU!
Foto: Profimedia

ŠUŠKA SE

MET DEJMON DOLAZI U SRBIJU? Pre 9 godina ovo nije mogao da NASLUTI: Sad planira dalek put, razlog će vas OBORITI S NOGU!

Pop kultura -

Kada je svetom zavladao koronavirus, kontroverzna "Zaraza" Stivena Spilberga koja je inače snimljena 2011. godine doživela je ponovnu popularnost. Film "govori" o virusu nastalom u Kini, smrtonosnom za sve ljude - kao da je bio upozorenje i najava svega onoga što nas je dočekalo početkom 2020. Niko pre devet godina nije mogao ni da nasluti da će se scenario ovog trilera zaista desiti u celom svetu.

Upravo ova dešavanja navodno su inspirisala ekipu filma da snime nastavak, a kako su posledice pandemije koronavirusa u Evropi bile razorne, glumačka ekipa se seli iz Amerike, a dobar deo filma biće snimljen na Balkanu, pišu domaći mediji.

"Nastavak filma 'Zaraza' najverovatnije će početi da se snima krajem 2020, tačnije u decembru. S obzirom na to da su posledice koje je koronavirus izazvao u prvih nekoliko meseci u Evropi veoma teške, producent i reditelj su rešili da se drugi deo filma ne snima u Americi, nego upravo u određenim delovima Evrope, najviše u Italiji, dok će se određene scene snimati i u Beogradu, ali i u Crnoj Gori", kaže izvor.

"S obzirom na to da je veliki broj inostranih filmova sniman upravo u srpskoj prestonici, te da imaju iskustva u radu sa našim ljudima, ekipa koja radi na projektu 'Zaraza 2', što je radni naslov, bez razmišljanja je odlučila da se određene scene snimaju upravo u Beogradu. Na setu će se pojaviti ekipa iz prvog dela filma, a glavni akter će biti glumac Met Dejmon, čiji je lik bio imun na virus u prvom delu filma", otkrio je dobro upućen izvor.

foto: Profimedia

Kurir.rs, M.G/Alo/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track