Najnovije vesti

SPOLJA SVA LJUPKA, IZA KAMERE ŠEFICA IZ PAKLA! Elen Dedženeris pod istragom zbog ZLOSTAVLJANJA zaposlenih!
Foto: Profimedia

SPOLJA SVA LJUPKA, IZA KAMERE ŠEFICA IZ PAKLA! Elen Dedženeris pod istragom zbog ZLOSTAVLJANJA zaposlenih!

Pop kultura

Elen Dedženeres i njena emisija "The Ellen Show" postala je predmet istrage nakon brojnih tvrdnji njenih zaposlenih o zlostavljanju na radnom mestu izvršnih producenata. 

Elen se u poslednjih 30 godina u javnosti pokazuje kao topla i pristupačna osoba, a sve jače glasine o tome kakva je zapravo iza kamera ozbiljno bi mogle da oštete njenu karijeru i budućnost.

foto: Profimedia

Naime, zaposleni sve više iznose tvrdnje da kada Elen prođe ne smeju da je pogledaju u oči, niti da joj se obrate, kao i o njenom toksičnom ponašanju.

Internu istragu pokreće grupa za odnose sa zaposlenima vlasnika "WBTV-a" i "Warner Media" grupe, kako bi utvrdili istinitost šokantnih navoda.

Zaposlenima su poslata pisama u kojima se obaveštavaju da će biti saslušani. Istragu su podstakla njihova javna priznanja i navodi o maltretiranju, rasističkim ispadima i zastrašivanju od 62-godišnje voditeljke. Međutim za sad nije zvanično optužena.

Najviše optužbi usmereno je prema tri izvršna producenata Edu Glavinu, Meri Koneli i Endiju Lasneru.

"Problem je što troje izvršnih producenata koji su nadređeni svim tim ljudima maltretiraju ljude i zlostavljaju ih na njihovom radnom mestu. Oni smatraju da svi koji rade za "The Ellen Show" treba da se osećaju najsrećnije na svetu i ako neko nije zadovoljan, da će ga lako zameniti jer svi žele taj posao", otkrio je jedan od anonimnih izvora.

foto: Profimedia

"Ako želi da ima svoju emisiju koja nosi njeno ime, trebalo bi da se više angažuje da vidi što se zapravo događa oko nje. Mislim da joj producenti govore da je sve u najboljem redu, a ona im veruje", otkrio je.

Glavin, Koneli i Lasner o svemu su se zvanično oglasili u saopštenju za javnost.

"Tokom skoro dve decenije emitovanja, 3.000 epizoda i zapošljavanja više od hiljadu ljudi nastojali smo da stvorimo otvoreno, sigurno i inkluzivno radno okruženje. Srca su nam slomljena i žao nam je zbog svakog negativnog iskustva iz naše televizijske porodice. Odgovornost za svaku emisiju je na nama. Sve ovo doživljavamo vrlo ozbiljno i shvatamo da bi trebalo da učimo da budemo bolji, da se zalažemo da radimo bolje", stoji u izjavi.

Cela priča zahuktala se u aprilu ove godine nakon što su radnicima plate bile smanjene usred izbijanja pandemije koronavirusa. Uznemirilo ih je i to što je Elen za emitovanje emisija iz karantina, odnosno njenog luksuznog doma, angažovala spoljnu kompaniju, a ne njih same.

foto: Profimedia

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...