MARIJU IZ ŽIKINE DINASTIJE VEST O NASTAVKU FILMA ZATEKLA U GRČKOJ Bez ustezanja otkrila zašto se vratila GLUMI
Foto: Printscreen/Youtube

Iskreno!

MARIJU IZ ŽIKINE DINASTIJE VEST O NASTAVKU FILMA ZATEKLA U GRČKOJ Bez ustezanja otkrila zašto se vratila GLUMI

Pop kultura -

Na veliko oduševljenje publike u nastavku filma "Lude godine", čiji je plan da u skorije vreme počne snimanje, publika će se veoma obradovati što će posle duge pauze ponovo videti Rialdu Šebek u ulozi Marije. Jer, gluma nije postala njeno zanimanje.

foto: Printskrin / You Tube

Završila je svetsku književnost, kasnije i master studije. Devedesetih se otisnula u London, odakle je za RTS slala kolumne i radio-priloge, a potom sarađivala sa Bi-Bi-Sijem i Glasom Amerike. Danas je veoma uspešan psihoterapeut, sa dugogodišnjim iskustvom. Vest o nastavku serijala zatekla ju je u Grčkoj, na odmoru.

foto: Youtube Printscreen

- U poslednje vreme uočavamo sve veći nedostatak humora, pa i živosti čoveka da ga prepozna u svakodnevnim situacijama i reaguje kao životinja koja se smeje. Drago mi je što Milena Marković, fantastični pesnik i pozorišni stvaralac, sada inicira tu kapislu za smešnu stranu naše egzistencije i traži je u porodičnim odnosima. Ljudi su se identifikovali s familijom Žike Pavlovića i Milana Todorovića, oni su zapravo "progovarili" o tome koliko porodica utiče na odnos pojedinca prema društvu - govori Rialda i dodaje:

- Moja junakinja Marija nema kontakt sa roditeljima zbog njihove opsednutosti prestižom, snobizmom, klišeima i lažnom egzistencijom. S druge strane je Žika Pavlović, koji u svojim poznim godinama odlazi da radi ponovo kao gastarbajter, što i simbolički nešto govori... Njegov "vodoinstalaterski" humor terapetski deluje na nas. Uostalom, i moj posao je sličan: psihoterapeuti su "vodoinstalateri" ljudske duše. Kroz Gidrin humor otkriveno je mnogo toga o našem porodičnom i društvenom životu. Dao nam je priliku da se sebi nasmejemo, ali i da se u sebe, nekako, zagledamo - kaže Šebek i otkriva zašto je prihvatila ulogu Marije nakon toliko godina.

- U životu prihvatam ono što za mene kreira pozitivno iskustvo. A to je, pre svega, komunikacija, rad s ljudima koje cenim i koji mi prijaju, izazivaju da stvaram nešto novo, učim i, naravno, da se sa njima mnogo smejem - zaključila je glumica.

foto: Printskrin / You Tube

Kurir.rs/Večernje novosti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track