HIT PROMENA

RADONJIĆ SKINUO KAČKET U SCENIRANJU I NASTAO MUK: Baća totalno promenio IMIDŽ, pa progovorio o DEVOJCI! KURIR TELEVIZIJA

Pop kultura -

Miodrag Radonjić gost je "Sceniranja" na Kurir televiziji, a mnoge je iznenadila njegova velika promena.

Glumac je pojavio u opuštenom izdanju, sa kačketom na glavi, a kada ga je skinuo, gledaoci su imali šta da vide. Miodrag se ofarbao u plavo, a sve zbog uloge u jednoj seriji.

foto: Printscreen/Kurir televizija

"Došao sam na snimanje sa probe šminke i frizure. Nije ovo finalno rešenje. Baća će voditi ubrzaniji stil života. Videćemo da li će posle drugog dela svi da se farbaju u plavo", kroz smeh je rekao glumac.

foto: Damir Dervišagić

Glumac je priznao i koliko se razlikuje od lika koji tumači u seriji "Jaužni vetar".

"Ja mogu da budem impulsivan kao Baća, ali ne na taj način. U nekoj situaciji ja uopšte ne bih tako radio, a nemam ni iste odnose kao Baća, a to jedna od odlika lika kog praviš. Mi glumci moramo da crpimo iz sebe sve što će na kraju da se vidi na liku", rekao je Miodrag Radonjić koji sebe ne voli da gleda u svojim ostvarenjima.

"Jesam samokritičan, ali sebe nikada ne gledam sam. Ne stidim se od članova porodice, mogu samo da budem nezadovoljan što se nekome sviđa, a nekome ne", istakao je Miodrag kom niko na ulici nije dao negativan komentar, ali ih je video na društvenim mrežama.

Miodrag kaže da je bio nestašan kada je bio mlađi, ali samo jer je želeo da odbrani druge.

"Ja uvek radim po svom, nekada se ne oblačim pristojno. Dolazio sam na časove dikcije u papučama, jer mi je tako bilo udobno. Još sam bio nezreo, počeo sam da studiram sa 18 godina, došao sam iz Gimnazije i tako sam se i ponašao", priznao je Radonjić.

Pratite Kurir televiziju na poziciji 8 i na https://www.kurir.rs/tv

foto: Printscreen/Kurir televizija

Radonjić je otkrio da je sa devojkom u vezi godinu i po dana, pa dodao da je ona prirodna i normalna osoba.

"Ona sve procesuira i primi, ne nipodaštava i ne daje puno na značaju. Prihvata da sam javna ličnost i da to ima prednosti i mane", izjavio je Radonjić.

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Printscreen/Kurir televizija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track