CEO SVET JE GLEDAO U SUZE DŽEJ LO: Izašla na binu po nagradu, kad je videla NJIH u publici nije mogla da prestane da plače
Foto: Profimedia

Emotivno

CEO SVET JE GLEDAO U SUZE DŽEJ LO: Izašla na binu po nagradu, kad je videla NJIH u publici nije mogla da prestane da plače

Pop kultura -

Bez publike i pridržavanja mera bezbednosti održana je ceremonija People's Choice Awards, u okviru koje su dodeljene nagrade najboljima u popularnoj kulturi za 2020. godinu. Nagradu je, između ostalih, dobila i Dženifer Lopez.

Slavna pevačica Dženifer Lopez dobila je nagradu "Ikona 2020. godine", a kada je izašla da primi priznanje čuvena lepotica se rasplakala pred kamerama.

foto: Profimedia

Ona je, naime, u jednom trenutku na velikom ekranu na bini ugledala svoju decu i nije mogla da zaustavi suze.

- Ova godina je bila sjajna. Pokazala nam je šta je važno, a šta ne. A mene je ojačalo ono što je najvažnije - ljudi, svi mi zajedno. Treba da pomažemo jedni drugima, volimo se, budemo ljubazni jedni prema drugima. I važnost te veze, tog ljudskog dodira. Shvatila sam da tome težim u svemu što radim. Da dodirnem ljude, da doprem do njih. Želim da nadahnem devojčice svih uzrasta i svih boja, širom sveta, da znate da možete da radite šta god želite, koliko god želite i da budete ponosne na to ko ste, bez obzira odakle dolazite. Želim da znate da su vaši snovi ograničeni samo vašom maštom, odlučnošću i spremnošću da se nikad ne predate. Ako sam vas dirnula na bilo koji način, onda je ovo najveća nagrada koju sam ikada mogla da dobijem - rekla je Dženifer u svom govoru.Među dobitnicima su se ove godine, između ostalih, našli i Vil Smit (nagrada za mušku filmsku zvezdu), Kloi Kardašijan (nagrada za rijaliti zvezdu godine), Džastin Biber (nagrada za muškog izvođača godine).

Pevačica Arijana Grande osvojila je čak dve nagrade - za ženskog izvođača godine, kao i nagradu u kategoriji "Social Celebrity".

foto: Profimedia

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track