POTRESNO

“NEŠO, BRATE, JA NEĆU JOŠ DUGO!” Ovo su POSLEDNJE reči Bore Kandića koje je uputio PRIJATELJU pred SMRT (KURIR TELEVIZIJA)

Pop kultura -

Glumac Borivoje Kandić, koji je najpoznatiji po ulozi Vuka Karadžića, preminuo je juče u 60. godini.

Vest o njegovoj smrti osvanula je na Fejsbuk staranici "Gromade filmske", gde je navedeno da je komšija poznatog glumca saopštio da je preminuo.

Rođen u Mostaru, a školovao se I živeo u Beogradu, Bora je u to vreme bio “mlada nada” srpskog glumišta.

FDU je završio u klasi profesora Arse Jovanovića, nakon čega se pojavljivao u brojnim popularnim ostvarenjima poput: “Varljivo leto”, “šećerna vodica”, “Kolubarska bitka”, “Bulevar Revolucije”, seriji “Dome, slatki dome”, a pojavio se i u “Kraju dinastije Obrenović” i “Srećnim ljudima”.

Veliki preokret u životu Bora je napravio kada je odlučio da se odseli u Australiju. Nakon toga je otišao u inostranstvo, gde mu je predviđena blistava budućnost, nastavak njegovog života obeležili su samo lomovi.

Više puta je isticao da mu je život obeležen patnjom. Poslednjih godina živeo je od čišćenja jedne kafane i majčine penzije, a od kako se razveo živeo je, kako je sam otkrio, sa psom.

Njegov najbolji prijatelj otkrio je i ono što mu je glumac rekao samo nekoliko dana pred smrt.

-Mi smo se videli pre četiri dana, rekao mi je da oseća da je kraj. Ja sam mu rekao, prijatalju, nemoj mi te fore, mada je on bio ubeđen da je gotovo – potresno je posvedočio prijatelj.

OVDE MOŽETE DA PRATITE UŽIVO KURIR TV

BONUS VIDEO:

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track