MELANIJA TRAMP U VELIKOM STILU NAPUSTILA BELU KUĆU: Obukla se od glave do pete u CRNO, a njena MODNA IZDANJA svaka žena PAMTI!
Foto: Profimedia

POKRENULA TRENDOVE I OTIŠLA

MELANIJA TRAMP U VELIKOM STILU NAPUSTILA BELU KUĆU: Obukla se od glave do pete u CRNO, a njena MODNA IZDANJA svaka žena PAMTI!

Pop kultura -

Supruga odlazećeg američkog predsednika Donalda Trampa, Melanija Tramp, izjavila je danas, na oproštajnoj ceremoniji u vazduhoplovnoj bazi Endruz, da je za nju bila najveća čast da bude prva dama SAD.

Jedna od stvari po kojima su svi zapamtili Melaniju jesu i njene odevne kombinacije kojima su se žene divile.

Melanija Tramp
foto: Profimedia

"Bila je privilegija biti vaša prva dama, Bog vas blagoslovio", rekla je Melanija Tramp, tokom poslednjeg govora kao prva dama SAD.

Tom prilikom Trampova supruga nosila je crni kostim poznatog svetskog brenda. Melanija je kosu skupila u punđu, i ponela sako sa crnim dugmadima koji se kopča na jednoj strani, a uparila ga je uz suknju do kolena i crne rukavice.

Melanija Tramp
foto: Profimedia

Melanija je nosila i štikle luksuznog brenda i imala tamne naočare na glavi.

Mnoga Melanijina izdanja dame će zapamtiti, a jedan od njih je i ružičasti kostim koji je nosila prilikom susreta sa predsednikom Kolumbije.

1 / 23 Foto: EPA / Rob Carr / POOL

Podsetimo, ona je prva prva dama rođena u inostranstvu u poslednjih 195 godina. Rođena je u Sloveniji u bivšoj Jugoslaviji. Prva je i prva dama koja je bila bivša manekenka i koja je pozirala gola. Prva je koja je bila treća predsednikova supruga. Prva kojoj engleski nije bio prvi jezik.

Donald Tramp, Melanija Tramp
foto: EPA / AL DRAGO / POOL

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track