MUŽ NATAŠE NINKOVIĆ STARIJI JE OD NJE VIŠE OD 10 GODINA, A PRAVI JE ŠMEKER! U braku su 2 decenije, ali se RETKO pojavljuju zajedno
Foto: Pritnscreen/Instagram

skladan brak

MUŽ NATAŠE NINKOVIĆ STARIJI JE OD NJE VIŠE OD 10 GODINA, A PRAVI JE ŠMEKER! U braku su 2 decenije, ali se RETKO pojavljuju zajedno

Pop kultura -

Glumica Nataša Ninković udala se sa 25 godina za Nenada Šarenca, koji ne voli da se eksponira u javnosti, ipak par važi za jedan od najskladnijih parova na domaćoj sceni.

Nenad je od nje stariji više od 10 godina, a jednom prilikom je rekla da je sazrela pored svog supruga.

Nenad Šarenac
foto: Damir Dervišagić

- Bila sam klinka i u početku brak sam tvrdoglavo shvatala kao ring u kojem sa mužem odmeravam snagu, dok mi u jednom trenutku Nenad nije predočio kako moramo da uskladimo korake - rekla je svojevremeno Nataša.

- Danas mogu da kažem da sam sazrevala pored supruga, a i decu sam dobila u pravom trenutku, kao ispunjena žena koja može da im se potpuno posveti - dodala je tada Ninkovićeva, koja mahom čuva privatni život za sebe.

Nataša i Nenad su u ljubavi više od 20 godina , a jedno drugog pomažu i daju uzajamnu podršku. On je od Nataše stariji više od deset godina, što im, kako kažu, nikada nije predstavljalo prepreku.

Imaju dva sina, blizance Mateju i Luku, sa kojima zajedno žive u Beogradu.

Kurir.rs/I.B.

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track