DEJANA LUTKIĆA RETKO KO BI PREPOZNAO SA KOSOM! Isplivala njegova stara FOTKA, u mladosti je izgledao SKROZ DRUGAČIJE! FOTO
Foto: ATA Images

da li ga prepoznajete?

DEJANA LUTKIĆA RETKO KO BI PREPOZNAO SA KOSOM! Isplivala njegova stara FOTKA, u mladosti je izgledao SKROZ DRUGAČIJE! FOTO

Pop kultura -

Glumca Dejana Lutkića malo ko bi danas prepoznao sa kosom, s obzirom da već godinama ima potpuno drugačiji imidž.

"Da li ih prepoznajete?", piše u opisu fotografije na Instagram profilu na kojem možete pogledati neke stare slike naših glumaca.

"Lutkića nisam prepoznala, tek u komentarima sam saznala da je to on", "Ja nisam", "Koliko je čudno videti Lutkića sa kosom", glase pojedini komentari.

Omiljenog srpskog glumca je u međuvremenu zadesio problem koji muči mnoge muškarce. Lutkića danas ne krasi ovakva kosa, ali ako smemo da kažemo, to nimalo nije ugrozilo njegov šarm.

Inače, glumac svoj privatni život krije od očiju javnosti, te se retko pojavljuje na dešavanjima sa porodicom.

"Vi retko mene viđate u javnosti. Ja sa suprugom izlazim kad god mogu i kad god imam priliku. Najviše volim da provodim vreme sa svojom porodicom i sa prijateljima. Ne obitavam samo po mestima na kojima bi po nekim merilima trebalo da obitavam. Odlazim samo na mesta na kojima se osećam prijatno", rekao je svojevremeno Dejan za "Blic TV magazin".

Dejan Lutkić
foto: Printscreen

Kurir.rs/I.B.

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track