DRASTIČNE PROMENE

SRPSKA GLUMICA ZBOG ULOGE PROMENILA LIČNI OPIS! Prefarbala VATRENU kosu i SMRŠALA 30 KG! Jedva je prepoznaju (KURIR TELEVIZIJA)

Pop kultura -

Glumicu Paulinu Manov imamo prilike da gledamo na malim ekranima u popularnim serijama, a uskoro ćemo je gledati i u dugo očekivanom filmu o Tomi Zdravkoviću.

Specijalno za tu ulogu, Paulina je uradila nešto što i nije uobičajeno za glumice sa našeg podneblja - potpuno je promenila izlged.

-Otišla sam na kasting za ulogu Ljiljane u filmu o Tomi Zdravkoviću i kada me je Bjela pitao da li bih promenila boju kose zbog uloge, ja sam odmah pristala - kaže Paulina i dodaje da to na neki način i jeste deo njenog poziva.

-Kad samo vidimo šta rade sve holivudske zvezde ovo nije ništa - kaže Paulina. Ona je iz vatrene riđe prešla u atraktivnu crnku, a to nije jedina promena koju je napravila na sebi. Osim prefarbavanja, Paulina je morala zbog uloge da smrša još sedam klilograma.

To i ne bi bilo toliko strašno da nedavno nije izgubila čak 30 kilograma. Doduše, ne zbog uloge, ali kako kaže, sa viškom kilograma nije mogla ni da glumi.

-To je za mene bio veliki izazov, bilo je to nakon rođenja moje ćerke. Nabacila sam višak kilogarama i bilo je interesantno posmatrati tu transformaciju.

Međutim, to nisam bila ja. Takva, sa viškom nisam čak mogla ni da glumim, pa sam morala da se vratim sebi - rekla je Paulina u popularnoj emisiji "Puls Srbije" na Kurir televziji.

Mršavljenje je bio naporan i mukotrpan proces, pogotovo što je za samo 15 meseci uspela da izgubi čak 30 kilograma, a kako kaže, sada se sjajno oseća, a mnogi komentarišu kako je zbog promena jedva prepoznaju.

OVDE MOŽETE PRATITI UŽIVO KURIR TELEVIZIJU

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track