ODGOVOR DRAGANA MIĆANOVIĆA ŠOKIRAO SLOBODU: Glumica podelila fotografije i snimak o kom SVI pričaju! (FOTO, VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram

ko bi rekao

ODGOVOR DRAGANA MIĆANOVIĆA ŠOKIRAO SLOBODU: Glumica podelila fotografije i snimak o kom SVI pričaju! (FOTO, VIDEO)

Pop kultura -

Glumica Sloboda Mićalović važi za veoma povučenu osobu kada je njen privatni život u pitanju i retko deli trenutke koji se ne tiču njenog posla na društvenim mrežama. Međutim, ovog puta je rešila da sa pratiocima na Instagramu podeli nešto privatniji snimak. Klip je iznenadio i oduševio njene pratioce.

Naša glumica je bila u društvu kolega, Ane Franić i Dragana Mićanovića. Prvi post sa Anom i Draganom je dobio mnogo lajkova i pozitivnih komentara. Pratioci su najčešće ostavljali emotikone srca i komentare "lepi ste", "predivne ste", "ulepšali ste mi dan", "pozdrav za Dragana". Naravno, nisu izostali ni komentari njihovih kolega Milena Vasić i Miloša Vlalukina.

U drugom postu, glumica je napravila mini-snimak i pitala Dragana o društvenim mrežama. Odgovor je poprilično iznenadio i šokirao Slobodu. Pratioci su uživali u ovoj interakciji i ostavljali lepe komentare ispod posta. Šta je Dragan imao da kaže o društvenim mrežama, pogledajte u videou ispod.

(Kurir.rs/A.M.)

BONUS VIDEO:

00:14

TRUDNA RODIĆKA I ŠIJAN SE SKROZ OPUSTILI! Bojana objavila snimak iz vožnje, muzika do daske, a NISU VEZALI POJAS! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track