IMAO SAM UZORE ZA ULOGU KRIMINALCA! Nikola Kojo o rolama u serijama Tajne vinove loze i Radio Mileva
Foto: Dragana Udovičić

iskren

IMAO SAM UZORE ZA ULOGU KRIMINALCA! Nikola Kojo o rolama u serijama Tajne vinove loze i Radio Mileva

Pop kultura -

Nova humoristička serija na RTS "Radio Mileva" gledaocima je donela dobru zabavu pre svega zahvaljujući odličnim glumcima, koji su zanimljiv scenario pretočili u igru. Među njima je i naš proslavljeni glumac Nikola Kojo, koji kao vlasnik lokalnog kafića ima veze sa svim komšijama obližnje zgrade, koji nose okosnicu priče.

- On je neka vrsta ramena za plakanje za sve stanare - objasnio je glumac. Ta njegova kafana mesto je sastanaka i rastanaka, ali i ispovedaonica svim stanarima. Upravo tu upoznajemo i njegov lik, viteza beogradskog asfalta. - Igram bivšeg kriminalca koji je u penziji, sada vlasnika kafića i tako dalje - po uzoru na neke ljude koji su postojali u našim životima - opisao je kratko Kojo.

Radio Mileva, Nikola Kojo
foto: RTS promo

Lik kriminalca nije prvi put oživeo u ovoj seriji. Naime, tek završena prva sezona televizijske drame "Tajne vinove loze" u poslednjoj epizodi donela je još jednu sličnu rolu za Nikolu Koja. Tu se tek pojavio diskretno najavivši svoj lik, koji će biti jedan od nosilaca priče u nastavku ove popularne serije, koji publika s nestrpljenjem očekuje.

Kurir/ TV Erkan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track