UJEDINJENE FAJTERKE MILENA I DANIJELA! Evo šta je Radulovićeva poručila posle optužbe koleginice da ju je silovao BRANISLAV LEČIĆ!
Foto: Printscreen/Instagram, Ana Paunković

Nisi sama

UJEDINJENE FAJTERKE MILENA I DANIJELA! Evo šta je Radulovićeva poručila posle optužbe koleginice da ju je silovao BRANISLAV LEČIĆ!

Pop kultura -

Glumica Milena Radulović koja je nedavno bila u žiži javnosti zbog optužbi koje je uputila na račun učitelja u školi glume, Mike Aleksića, a sada je otvoreno podržala svoju koleginicu Danijelu Štajnfeld koja je glumca Branislava Lečića takođe optužila za se*sualno zlostavljanje!

Milena Radulović objavila je na svom Instagram profilu fotografiju na kojoj se vidi da je stala uz svoju koleginicu Danijelu Štajnfeld, koja je odlučila javno da progovori o svojim mukama.

- Fajterke junajted! - napisala je Milena.

Milena Radulović
foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, glumica Danijela Štajnfeld otkrila je Višem javnom tužilaštvu da je glumac, opozicioni političar, bivši ministar i član Demokratske stranke Branislav Lečić, misteriozni moćnik iz filmske industrije koji ju je silovao.

Lečić se oglasio povodom optužbi koja je iznela Štajnfeldova i negirao da ju je silovao:

"Apsolutno poštujem zakon i pravne institucije ove države, i spreman sam da u bilo kom trenutku da odgovaram u Tužilaštvu na ovakvu optužbu. U pitanju je najgnusnija laž koja me diskredituje."

Danijela Štajnfeld, Branislav Lečić
foto: Zorana Jevtić, Printscreen

kurir.rs

Bonus video:

06:01

JAVNO REKAO ŠTA MISLI O SILOVANJU: Branislav Lečić jedan od RETKIH koji je PROGOVORIO o slučaju Aleksića (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track