Najnovije vesti

GLUMAC LEPOMIR IVKOVIĆ O NOVIM OPTUŽBAMA PROTIV LEČIĆA: Ne mogu ga osuditi dok to sud ne dokaže, ne bih se odrekao saradnje s njim
Foto: Vlada Sporčić

Glumac Lepomir Ivković za kurir

GLUMAC LEPOMIR IVKOVIĆ O NOVIM OPTUŽBAMA PROTIV LEČIĆA: Ne mogu ga osuditi dok to sud ne dokaže, ne bih se odrekao saradnje s njim

Pop kultura

Glumac Lepomir Ivković, kolega iz klase glumice Merime Isaković koja je ispričala da je je 1978. godine navodno silovao kolega Branislav Lečić ispričao je svoje viđenje ovih optužbi i istakao "da ne može nikog osuditi, dok to sud ne dokaže".

Branislav Lecic, Merima Isakovic
foto: Zorana Jevtić, Nebojša Mandić

- Zaprepašćen sam onim što sam pročitao. Merima je moja klasna koleginica, izuzetno je cenim i poštujem i bio sam jako tužan nakon nesreće koja je je zadesila posle filma "Jovana Lukina", gde je jedva preživela. Radi se o divnoj osobi i divim se svemu što je preživela i prebrodila nakon toga - istakao je Isaković.

Prema njegovim rečima, o njenim navodima da ju je Branislav Lečić silovao, kaže da se slaže sa pojedinim kolegama koje su izjavile da "ne može nikog da osudi, dok sud to ne dokaže".

- Ne mogu nikoga osuditi za neko delo, dok to istražni organi ne utvrde. Radio sam neke projekte sa njim i nikad se ne bih odrekao saradnje s njim. Smatram da je progrešno što su se neke kolege odbile da rade s Lečićem - objasnio je glumac.

(Kurir.rs / B. T.)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...