ALEKSA BALAŠEVIĆ POČEO PRIPREME ZA FILM: Glumac koji voli motore, žene, rep muziku i adrenalin prvi je član tima spektakla MEGDAN
Foto: Megdan

radovi u toku

ALEKSA BALAŠEVIĆ POČEO PRIPREME ZA FILM: Glumac koji voli motore, žene, rep muziku i adrenalin prvi je član tima spektakla MEGDAN

Pop kultura -

Tvorac sportsko-borilačkog spektakla "Megdan" Aleksa Balašević počeo je pripreme za svoj prvi igrani film. On je na scenariju radnog naslova "Megdan film" radio s celom svojom porodicom, a nedavno je održao sastanak s Viktorom Savićem. Glumcu je prva uloga na TV bila sportiste u seriji "M(j)ešoviti brak", a poznato je da voli motore i adrenalin, pa ne čudi što je Aleksa odlučio da se sretne prvo s njim.

"...Sve je borba. Sve oko nas je Megdan. Borba počinje rođenjem i nema pauze izmedju rundi. Na nama je pre svega da učinimo borbu onakvom kakva ona želi da bude. Pravedna. Kultura i sport naš pribor za remek dela."

Bio mi je Viktor, pre svega rado viđen gost izobilja naše Salajke, a tek onda čuveni Viktor Savić. Prvi sagovornik i nadamo se saradnik igranog filma "Megdan", koji se planira za sledeću godinu. Hvala što si mi pomogao u ovakvom periodu da ubacim u treću - napisao je Balašević na svom Instagramu.

Aleksa Balašević, Viktor Savić
foto: Megdan

Aleksa je za Kurir otkrio još detalja s ovog druženja.

"Viktor će ako Bog da biti jedan od četvorice veličanstvenih u igranom filmu "Megdan". On je idol ne samo moje i njegove generacije već starih i mladih. Moj post na Istagramu je izazvao ogromno interesovanje i svi se pitaju koga će on igrati u filmu", kaže Balašević za Kurir i dodaje da mu je glumac dao nekoliko saveta.

"Zahvalan sam mu što je bio u Novom Sadu. Motivisao me je, u ovom teškom periodu za mene, da nastavim da radim na pripremama za snimanje. Mislim da ćemo napraviti nešto sasvim novo za našu skromnu kinematografiju..."

Viktor i Aleksa proveli su nekoliko sati u sradčnom razgovoru.

"Mnogi pitaju ko će igrati čuvenu ulogu "Čoveka sa Mesecom u očima" iz pesme mog oca koja će se pojaviti u filmu, saznaćete... Pesmu je teško odslušati, kamoli isto odglumiti...", završava Balašević za Kurir.

Aleksa Balašević
foto: Ana Paunković

I Viktor Savić podelio je ovu objavu na društvenim mrežama.

Kurir.rs Lj. R. Foto: Megdan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track