NISAM OSTAO BEZ OCA! NE POSTOJI MESTA ZA TUGU, ŽALOST NI SMRT: Sin pokojnog Đorđa Balaševića prvi put o gubitku oca
Foto: Dragana Udovičić, Kurir

veliki gubitak

NISAM OSTAO BEZ OCA! NE POSTOJI MESTA ZA TUGU, ŽALOST NI SMRT: Sin pokojnog Đorđa Balaševića prvi put o gubitku oca

Pop kultura -

Aleksa Balašević, sin jednog od najpopularnijih srpskih kantautora Đoleta Balaševića, uskoro će početi sa snimanjem filma „Megdan“.

Za medije je otkrio kako se bori sa velikim gubitkom koji je osetila njegova porodica pre skoro dva meseca, kada je preminuo njegov otac.

Iako nije bio preterano voljan da otkriva detalje, priznao nam je da zahvaljujući činjenici da mu je otac utabao put svojom slavom, on sada može da se posveti i radu u filmskoj industriji.

- Snimanje filma očekujemo sledeće godine. Novi Sad zaslužuje moderni igrani visokobudžetni prvi film o sebi, a zatim borci, kao što rekoh, nečiji sinovi, muževi, očevi koji su za vreme korone ispunjavali ili odlagali svoje snove u tom ringu bez publike... Novi Sad zaslužuje da ima takav film, mogu slobodno reći, međunarodne visokobudžetne produkcije. Zahvaljujući svemirskoj veličini mog velikog oca, imam odlične pregovore sa jednom državom na drugom kontinentu u kojoj bi trebalo takođe da se snima - rekao je Aleksa, a potom se dotakao i svog velikog gubitka.

- Ja nikad nisam ostao bez oca. Naopako. Kad je moj otac u pitanju, ne postoji mesta za tugu, žalost, pa ni smrt. Mnogi to ne razumeju, ali ne mogu da im dočaram. To je neki osećaj koji zaista sam sebi ne mogu da opišem. Bogu hvala pa je tako - bilo je sve što je mladi Balašević rekao o svom pokojnom ocu, a onda dodao kako izgleda njegova životna borba nakon svega.

- Borba počinje rođenjem, a pitanje je da li se završi sa umiranjem. Za nas koji verujemo u boga živih, možda borba traje večno. Borba od nas vekovima traži ako želi da bude upamćena da je učinimo onakvom kakva ona jeste. Poštena i veličanstvena - rekao je on.

Aleksa Balašević
foto: Ana Paunković

kurir.rs/pink.rs/beograd.rs

Bonus video:

00:36

OTKRIVAMO ZAŠTO JE POMEREN GROB PANONSKOG MORNARA: Đorđe Balašević sada počiva u PORODIČNOJ GROBNICI, a ovo je razlog

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track