OSVANULA FOTOGRAFIJA STARA 53 GODINE! Ceca Bojković u neprepoznatljivom izdanju, to su bili počeci njene BLISTAVE KARIJERE! (FOTO)
Foto: Vladimir Šporčić

TADA JE IMALA 21 GODINU

OSVANULA FOTOGRAFIJA STARA 53 GODINE! Ceca Bojković u neprepoznatljivom izdanju, to su bili počeci njene BLISTAVE KARIJERE! (FOTO)

Pop kultura -

Glumicu Svetlanu Cecu Bojković osim ogromnog talenta, glumicu krasi harizma, stav i stil prave dame, a sada je "ispivala" fotografija stara 53 godine.

Ceca Bojković je rođena 14. decembra 1947. godine, sa samo 16 godina je počela da glumi diplomirala je na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, gde je i diplomirala.

Svetlana Ceca Bojković
foto: Marina Lopičić

Naime, sada je na Instagram profilu Muzeja pozorišne umetnosti Srbije objavljena fotografija iz davne 1968. godine na kojoj su tada mlada Svetlana Bojković i legendarna Rahela Ferari.

Fotografija je nastala 13. novembra 1968. godine tokom igranja predstave „Zlatna muzika“ u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, a još tada, kad je imala samo 21 godinu imala je energiju i stav dive, kako na sceni, tako i van nje.

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

00:25

DUNJA JE PRE 10 GODINA BILA PIJANA, NESIGURNA I SVI SU JE SVLAČILI: Bivša pevačica otkrila da li se vraća na muzičku scenu! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track