LUKA I SOFIJA U POZORIŠTU GLEDALI TEOVU ŽENU Fudbaler i njegova supruga uživali u predstavi, a jedna scena posebno ih je nasmejala
Foto: ATA images, EPA Ronald Wittek

lepše je s kulturom

LUKA I SOFIJA U POZORIŠTU GLEDALI TEOVU ŽENU Fudbaler i njegova supruga uživali u predstavi, a jedna scena posebno ih je nasmejala

Pop kultura -

Naš fudbalski reprezentativac Luka Jović odmor provodi u Beogradu, a sa izabranicom Sofijom Milošević uživao je u pozorištu.

Napadač Reala koji je sezonu završio u Ajntrahtu na pozajmici i njegova supruga gledali su sinoć hit predstavu "Hotel 88".

Luka Jović, Sofija Milošević, Hotel 88
foto: ATA images

Interesovanje za ovu komediju i dalje ne jenjava s obzirom na nesvakidašnju postavku, igranje u ambijentu hotelske sobe i ekipe predvođene talentovanim glumcima - Tamarom Krcunović, Jelisavetom Orašanin, Andrijom Kuzmanovićem i Vladimirom Aleksićem. Zaplet komada vrti se oko dva para koji su na medenom mesecu. Izvođenje u Beogradu bilo je posebno jer se nakon rođenja drugog deteta u postavu vratila supruga Miloša Teodosića Jelisaveta Orašanin, koja živi u Italiji.

Luka Jović, Sofija Milošević, Hotel 88
foto: ATA images

Luka i Sofija seli su u prvi red, kao i druga publika, nosili su zaštitne maske. Nakon izvođenja Jelisaveta ih je upoznala s kolegama, a slavnom fudbaleru najviše se dopala baš njena scena, u kojoj joj Vladimir Aleksić govori da treba da se uda za tenisera i da mora da napravi svoj modni brend. I njegova Sofija nedavno je pokrenula svoju liniju haljina, pa je Luka u priči modne blogerke Sandre prepoznao deo života i svoje drage.

Predstava Hotel88, Hotel 88, Jelisaveta Orašanin, Andrija Kuzmanović, Tamara Krcunović, Vladimir Aleksić
foto: Nemanja Nikolić

Podsećanja radi, manekenka i njen partner prošlog septembra postali su roditelji dečaka Alekseja. Novopečena porodica svaki trenutak koristi da dođe u Beograd, a lepo je videti da imaju vremena i za sadržaje iz kulture.

Kurir.rs Ljubomir Radanov

Bonus video:

01:42

SOFIJA OTKRILA DETALJE IZ BRAKA S LUKOM JOVIĆEM: Daleko je PRIBRANIJI od mene, a evo gde PODBACUJE! Priznala da im je sin RAZMAŽEN

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track