NIŠTA OD POMIRENJA! PRINC HARI U PROCEPU: Ni otac ni brat mu NE VERUJU dovoljno da bi razgovarali sa njim u 4 oka, mnogo su LJUTI!
Foto: Profimedia

narušeni odnosi

NIŠTA OD POMIRENJA! PRINC HARI U PROCEPU: Ni otac ni brat mu NE VERUJU dovoljno da bi razgovarali sa njim u 4 oka, mnogo su LJUTI!

Pop kultura -

Mnogi su spominjali moguće pomirenje prinčeva Harija i Vilijama povodom obeležavanja 60. rođendana njihove pokojne majke.

Princeza Dajana, princ Hari, Princ Vilijam
foto: Profimedia

Međutim, sada je sva nada pala u vodu. Naime, nakon otkrivanja statue princeze Dajane u palati Kensington, braća su jedva razgovarala, a nakon ceremonije zajedno su proveli svega 20 minuta.

Nekad nerazdvojna braća, koja se nisu videla od sahrane princa Filipa, kada je Vilijam čak zatražio da ne ide uz Harija, sada su u još lošijim odnosima, a izvori blizak braći je rekao: "Hariju je gotovo nemoguće verovati."

Odnos između braće narušio je i verovatno trajno promenio prvo trenutak kada su se pojavila optužbe kako Harijeva supruga, Megan Markl maltretira osoblje palate, a zatim kada su Hari i Megan dali intervju Opri Vinfri u kom su izneli niz oštrih optužni protiv palate i kraljevstva navodeći kako se Megan tokom trudnoće osećala nezaštićeno i da je razmišljala o samoubistvu.

statua, princeza Dajana, princ Hari, princ Vilijam
foto: Profimedia

I Vilijamu i njegovom ocu, princu Čarlsu nije se svidelo što je Hari, nakon intervjua sa Oprom, nastavio da raspravlja o intimnim stvarima sa Gejl King sa televizije CBS pa ih je upravo to navelo da odbiju da se sretnu nasamo sa Harijem i da popričaju u četiri oka. Naime, Hariju ni otac ni brat ne veruju dovoljno da bi nasamo porazgovarali sa njim.

"Uprkos tome što su se Hari i Wilijam sreli radi jednog cilja, obeležavanja ostavštine njihove majke, Hari je skroz isključen od strane kraljevske porodice. Organizovali su potrebnu predstavu, odradili šta je trebalo kako bi osigurali da taj dan prođe besprekorno, a zatim se pozdravili," kaže izvor.

Hari, koji se u SAD vratio odmah nakon otkrivanja majkine statue sada je ujedinjen sa svojom suprugom Megan koja kraljevsku porodicu nije videla od Megzita, odnosna napuštanja porodice.

Princeza Dajana, princ Hari, Princ Vilijam
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./The Mirror)

Bonus video:

00:30

VRELI PLES SANJE KUŽET: Voditeljka zavrckala u kupaćem kostimu i zapalila mreže

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track