VOLELA BIH DA SAM ROĐENA U AMERICI, SVOJU ZEMLJU OTVORENO PROKLINJEM! Danijela Štajnfeld porukom na mrežama šokirala Srbe! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

RAZGOLITILA SE I OPLELA

VOLELA BIH DA SAM ROĐENA U AMERICI, SVOJU ZEMLJU OTVORENO PROKLINJEM! Danijela Štajnfeld porukom na mrežama šokirala Srbe! (FOTO)

Pop kultura -

Danijela Štajnfeld već duži niz godina živi u Sjedinjenim Američkim Državama, ali je ove godine bila vrlo prisutna u medijima u Srbiji zbog tvrdnje da ju je silovao glumac Branislav Lečić.

Da podsetimo, ona je na leto prošle godine objavila dokumentarni film u kojem otkriva da ju je silovao moćnik iz sveta filma. Danijela tada još nije otkrila Lečićevo ime, sve do marta ove godine kada je ime saopštila pred Tužilaštvom. Tada se u Beogradu zadržala tek toliko da da iskaz, a onda se za vikend vratila u Ameriku, gde inače živi i radi.

Danijela Štajnfeld
foto: Printskrin

Glumica je srećna što joj je Amerika pružila priliku da radi i da se ohrabri da saopšti svetu svoju veliku traumu. Ipak, poslednjim postom je naljutila mnoge svoje pratioce iz Srbije. Naime, ona je na 4. juli, koji se u Americi slavi kao Dan nezavisnosti objavila post u kupaćem kostimu sa dezenom američke zastave.

- Volela bih da je moj deda emigrirao u Sjedinjene Države nakon što je preživeo Holokaust. Volela bih da sam rođena ovde, pa bih sigurnost i slobodu u ovoj zemlji mogla uzeti zdravo za gotovo. Da se ni ne trznem dok upražnjavam slobodu govora, osećajući se preplaćenom na prihvaćenost i poštovanje iz iste zemlje koju otvoreno proklinjem. Volela bih da ne razumem zašto imigranti rone suze u neverici kada prelaze granicu. Volela bih da ne mogu sasvim da razumem one koji su izgubili živote dok su pokušavali da dođu na američko tlo. Volela bih da se pitam zašto je hirurg iz druge zemlje srećniji što pere suđe u ovoj? Volela bih da to nikad nisam saznala. Srećan 4. jula - napisla je glumica.

Danijela Štajnfeld
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

02:03

POGLEDAJTE, LAŽNI HIRURG I MAJKA CVEĆARKA STIGLI NA SASLUŠANJE: Sava i Danijela pred tužiocem jer su varali i unakazili žene

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track