KURIR TELEVIZIJA

BULE GONCIĆ U PULSU SRBIJE O NOVOJ POZORIŠNOJ SEZONI: Uradićemo sve da publika bude bezbedna! Spremni smo i za kovid pasoše

Pop kultura -

Iako je leto i iako su mere protiv korona virusa ublažene, sve je izvesnije da nas na jesen očekuje novi četvrti talas korona virusa, o kojem poslednjih dana govore epidemiolozi.

Da li će nam boravak u zatvorenim prostorima kulturnih i sportskih institucija, ali i odlazak na mnogobrojne događaje ovog tipa biti uslovljen takozvanim kovid pasošem i kako će se to odraziti na njihov rad, otkrio je glumac Svetislav Bule Goncić u "Pulsu Srbije".

Svetislav Bule Goncić
foto: Kurir televizija

Za početak on je naveo da kulturne institucije nikada nisu zatvarale vrata za ljubitelje pozorišta, te da, šta god da nas snađe u narednom periodu, tako će i ostati.

Kako se već danima spekuliše o tome da li će se uvoditi zelene propusnice koje omogućavaju samo vakcinisanim građanima da prisustvuju određenom događaju ili za sedenje u zatvorenom prostoru, glumac kaže da će to imati kao posledicu smanjen broj posetilaca u pozorištu.

Svetislav Bule Goncić
foto: Kurir televizija

- Mi ćemo nastojati da makasimalno radimo na razvoju predstava. Velika je želja da se sadržaji održe. Mi ćemo se prilagoditi merama i gledaćemo maksimalno da ih poštujemo. Pozorišta su se, za sada, pokazala kao najbezbednija kada su masovna okupljanja u pitanju.

Glumac je naglasio da su u pozorištima od samog početka sprovedene sve mere kako bi se posetioci zaštitili i osećali sigurnim, a tako će biti i u narednom periodu.

Svetislav Bule Goncić
foto: Kurir televizija

- Niko ne zna kakav će biti novi talas, vakcinisani ljudi ne štite samo sami sebe, već i druge, i zato je važno da svi imamo svest o tome, čak i oni koji se nisu do sada vakcinisali.

Kurir.rs OVDE MOŽETE GLEDATI UŽIVO KURIR TELEVIZIJU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja