HELEN MIREN PRODAJE VILU OD 18,5 MILIONA $: Luksuznu kuću viđali ste u brojnim filmovima, a glumici je zbog ovoga POSEBNA! (FOTO)
Foto: Profimedia

POSTOJI I MOGUĆNOST IZNAJMLJIVANJA

HELEN MIREN PRODAJE VILU OD 18,5 MILIONA $: Luksuznu kuću viđali ste u brojnim filmovima, a glumici je zbog ovoga POSEBNA! (FOTO)

Pop kultura -

Helen Miren jedna je od najboljih i najuspešnijih glumica svih vremena, te ne čiudi činjenica da ima nekoliko nekretnina u vrednosti od više miliona dolara, a sada je odlučila da jednu i to baš posebu, stavi na prodaju.

Helen Miren
foto: profimedia

Glumica i njen suprug Tejlor Hakford nedavno su odlučili da spisak nekretnina skrate za jednu kuću. I to onu koja je „oskarovki“ možda najviše prirasla za srce jer je u njenom vlasništvu skoro tri i po decenije.

Naime, ova kuća je prvi zajednička nekretnina koju su Helen i Tejlor kupili kada su započeli zajednički život, te su za nju posebno vezani.

Helen Miren
foto: Profimedia

Vila, kao i ceo kraj u podnožju planinskog lanca Santa Monika, ima filmsku istoriju i zavidan pedigre.

Sagrađena je 1908. godine za zvezdu nemih filmova Dastina Farnama, bila je dom još nekih uglednih sineasta, svojevremeno je čak „glumila“ u nekim ostvarenjima, a Helen se u nju zaljubila čim ju je ugledala, krajem osamdesetih. Tada je uveliko bila u vezi sa Hakfordom, rediteljem i producentom koji u riznici nagrada takođe ima jednog „Oskara“.

Helen Miren
foto: Profimedia

Mnogo lepih uspomena ostalo je tu među holivudskim brdima, kaže britanska zvezda. Koliko su joj vredne govori i cena poseda - 18,5 miliona dolara. Postoji i mogućnost iznajmljivanja za 45.000 dolara mesečno. Kuća Helen Miren u mediteranskom stilu prostire se na oko tri hiljade kvadrata, ima pet spavaćih soba, dva salona, impresivnu trpezariju, biblioteku i bar, dok se u spoljašnjem delu ističu veliki bazen i vrt pun cveća.

Helen Miren
foto: Profimedia

Sve prostorije imaju kamin, čak i kuhinja. Inače, kvart Ranjon kanjon prava je meka za bajkere i hajkere jer je daleko od vreve prestonice šou-biznisa, ali joj je i dovoljno blizu da zastanete na nekom vidikovcu, malo „razgrnete“ palme i ostalo rastinje i uživate u spektakularnoj panorami. Možda sretnete i neku zvezdu dok šeta psa.

Helen Miren
foto: Profimedia

Helen i Tejlor odlučili su da prodaju kuću zato što poslednjih godina najviše vremena provode na imanju pored jezera Taho u Nevadi. Takođe, par poseduje i letnjikovac u Nju Orleansu na Misisipiju. Taj grad im, objašnjava Helen, leči nostalgiju za Evropom.

Helen Miren
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A./Daily Mail

Bonus video:

00:45

ISIDORA GRAĐANIN ZA KURIR TELEVIZIJU: Nije lako biti glumica u Srbiji! Objasnila i zašto to misli

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track