00:24

PRVI PLES MLADENACA PREKINULA TEA TAIROVIĆ: Uroš Jovčić i Dženi Martin venčali su se tajno, a evo kakvu su ŽURKU napravili! VIDEO

Samo nek je veselo

DOLIJAO Zvezda Montevidea prvi mladenački ples odigrao uz hit Tee Tairović! Uzeo mikrofon pa uz Pialovu pomoć repovao Gangam stajl

Pop kultura -

Uroš Jo­v­čić ože­nio se ju­če de­vo­j­kom Dže­ni­fer Dže­ni Mar­tin, ko­ju je upo­znao ka­da je u Špa­ni­ji sni­mao dru­gi deo hit filma

Zve­zda fi­l­ma „Mon­te­vi­deo, bog te vi­deo“ Uroš Jo­v­čić ože­nio se u su­bo­tu izabra­ni­com Dže­ni­fer Dže­ni Mar­tin iz Špa­ni­je, ko­ja kao pe­va­či­ca na­stu­pa u emi­si­ji „Ami Dži šou“.

Glu­mac je pla­ni­ra­nje ve­n­ča­nja dr­žao da­lje od jav­nos­ti, ta­ko da se za sa­mu cere­mo­ni­ju sa­zna­lo sa dru­štve­nih mre­ža, ka­da su Uro­še­ve ko­le­ge sa svo­jim pratio­ci­ma po­de­li­le at­mo­s­fe­ru iz jed­nog beo­gra­d­skog ho­te­la, gde je sva­d­ba i održa­na.

Uroš Jovčić
foto: Instagram/Uroš Jovčić

Na­j­pre je sli­ke sa glu­m­če­ve sva­d­be po­de­lio na svom In­sta­gram sto­ri­ju Vla­di­mir Ko­va­če­vić, ko­ji je u opi­su obja­ve ta­go­vao svog ko­le­gu i pri­ja­te­lja Uro­ša uz opis - „ože­njen“.

Sva­d­ba je, re­klo bi se, bi­la pu­na emo­ci­ja i, po sve­mu su­de­ći, svi gos­ti su se bi­li lu­do za­ba­vi­li, a na pro­sla­vi su se na­šle, po­red Vla­di­mi­ra, i ko­le­ge Ste­van Pia­le sa su­pru­gom, Mi­loš Vla­lu­kin, kao i Go­ran Je­v­tić.

Mla­de­n­ci su svoj pr­vi ples za­po­če­li uz jed­nu ba­la­du, da bi se odjed­nom ri­tam pro­me­nio, pa su na­sta­vi­li da igra­ju uz hit Tee Tai­ro­vić „Ha­j­de“. Ta­da su im se i gos­ti pri­dru­ži­li na po­di­ju­mu i na­sta­la je pra­va lu­d­ni­ca.

Uroš Jovčić
foto: Instagram/Uroš Jovčić

Ina­če, Pia­le je bio na­ro­či­to do­brog ra­spo­lo­že­nja na sva­d­bi svog kla­si­ća, pa smo ta­ko mo­gli da vi­di­mo ka­ko se nje­go­va su­pru­ga Una na­šla me­đu onim da­ma­ma ko­je su se bo­ri­le da uhva­te bi­de­r­ma­jer.

- Že­na mi se pri­ja­vi­la da hva­ta bi­de­r­ma­jer. Isku­stva? - na­pi­sao je Ste­van. Ka­sni­je smo vi­de­li da je i sam mla­do­že­nja uzeo mi­kro­fon u ru­ke i uz Pia­lo­vu po­moć re­po­vao i igrao uz pe­smu „Ga­n­gam sta­jl“, a on­da se na­šao i u ulo­zi di-dže­ja.

Uroš Jovčić
foto: Instagram/Uroš Jovčić

Uroš i Dže­ni­fer Dže­ni Mar­tin su se upo­zna­li na sni­ma­nju fi­l­ma „Mon­te­vi­deo, vi­di­mo se“ u Špa­ni­ji. Par se ve­rio pro­šle go­di­ne. Pre ve­ze sa Uro­šem, Dže­ni je ži­ve­la na Te­ne­ri­fi­ma, ali se zbog lju­ba­vi do­se­li­la u Sr­bi­ju. Sa glu­m­cem ži­vi u sta­nu ko­ji su im ustu­pi­li nje­go­vi ro­di­te­lji.

Ale­k­san­dar Panić

Bonus video:

01:08

KAD ĆE SVADBA, ULAZITE LI U 5. RIJALITI, DA LI VIĐAŠ ĆERKU VERU? Kristijan i Kristina odgovorili na sva INTIMNA PITANJA! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track