PAPARACO KURIR! BRANKA KATIĆ BEZ ŠMINKE ŠETA BEOGRADOM: Glumica u uhvaćena u opuštenom izdanju
Foto: Kurir

stars dodatak

PAPARACO KURIR! BRANKA KATIĆ BEZ ŠMINKE ŠETA BEOGRADOM: Glumica u uhvaćena u opuštenom izdanju

Pop kultura -

Branka Katić jedna je od najpopularnijih glumica stare Jugoslavije, izaziva samo lepa sećanja i emocije, ali se retko eksponira u javnosti. U poslednje vreme ne viđa se često na ulicama Beograda, međutim, paparaco Kurira je uspeo da zatekne glumicu u jednom kafiću u centru grada.

Branka Katić
foto: Maša Kostić

Kao što se na slici može videti, Branka uživa u društvu svoje prijateljice i glavnom gradu - u koji se nedavno ponovo vratila. Kako saznajemo, ona je redovan gost tog lokala, u koji voli da dođe kako bi se opustila. Da je potpuno opuštena, pokazuje i to što glumica nije imala nimalo šminke na licu.

Otkako se udala za producenta Džulijana Farina i podarila mu dvojicu sinova, Luisa i Džoa, kao adresu boravka pored Beograda upisala je i onu u Londonu, gde je odgajila i školovala svoje naslednike.

Branka Katić
foto: Maša Kostić

Katićeva je zbog snimanja serije "Ubice mog oca" veći deo ove godine provela u Beogradu, pa su se mnogi ponadali da je rešila i da ostane u srpskoj prestonici sa svojom porodicom. Njeni sinovi vole Beograd, a stariji naslednik Luis bio je tu u avgustu kako bi volontirao u filmu "Žal", na kom su radili zajedno.

Stars Naslovna
foto: Kurir

Maša Kostić

Bonus video:

05:21

VREME JE DA POSVETIM KARIJERI: Branka Katić progovorila o projektima u Srbiji, ali i o POVRATKU U BEOGRAD SA PORODICOM!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track