GLUMIO DRAMATIČNOG DETEKTIVA KEJNA, A PRIVATNO BIO U HAOSU: Dejvid Karuzo se penzionisao i više NE LIČI na sebe! (FOTO)
Foto: Profimedia

propao

GLUMIO DRAMATIČNOG DETEKTIVA KEJNA, A PRIVATNO BIO U HAOSU: Dejvid Karuzo se penzionisao i više NE LIČI na sebe! (FOTO)

Pop kultura -

Dejvid Karuzo proslavio se kao Horejšio Kejn u seriji "CSI Miami" nakon čijeg završetka se penzionisao i povukao iz javnosti, a danas bi ga malo ko prepoznao.

David Karuzo
foto: Profimedia

Bogatu karijeru glumca Dejvida Karuza obeležila je uloga čuvenog detektiva u seriji "CSI: Miami", nakon čijeg se završetka snimanja 2012. godine odlučio da se penzioniše.

Riđa kosa, sunčane naočare i rečenice sa dramatičnim pauzama bili su zaštitni znaci genijalnog detektiva kog je tumačio više od 10 godina i koji ga je upisao među televizijske legende, a zbog honorara od 375 hiljada dolara po epizodi Karuzo je postao i jedan od najplaćenijih glumaca u nekoj seriji.

Dejvid Karuzo
foto: Profimedia

No gledaoci bi teško prepoznali Dejvida danas koji ima 65 godina i koji se nakon penzionisanja odlučio potpuno povući iz javnog života. Osim što izbegava crveni tepih, nije preterano aktivan ni na društvenim mrežama i jedino ga imamo priliku videti na fotkama koje snime paparaci, kojima ne uspeva pobeći iako izgleda neprepoznatljivo.

Glumac se i dalje može pohvaliti riđom kosom, no čini se da zadnjih godina mnogo ređe posećuje frizera, a zapustio je i figuru, ali i u retkim izlascima spremno pozira za fotke i izgleda kao da baš uživa u penziji.

Poslednjih godina ne zna ništa ni o njegovom ljubavnom statusu, iako je svojom burnim ljubavnim životom pre punio medijske naslove.

Dejvid Karuzo
foto: Profimedia

Tri puta je bio u braku, a prvi put se oženio 1979. kad se venčao s Čeri Maugans i u braku su bili do 1983. godine. Tada je upoznao glumicu Rejčel Tikotin i nakon što se rastao sa Čeri odmah se oženio sa Rejčel. Godinu dana nakon venčanja postali su roditelji devojčice kojoj su dali ime Greta. Brak je trajao tri godine i nakon razvoda njegov odnos sa ćerkom je postao komplikovan.

Posle trećeg braka sa stjuardesom Margaret Bakli rekao je da mu je drago što njegova nova izabranica ne dolazi iz sveta šoubiznisa. Ni ovaj brak nije predugo potrajao i nakon osam godina par se rastao zbog Davidove afere s instruktorkom joge.

Dejvid Karuzo
foto: Profimedia

Na setu serije "CSI: Miami" emotivno se konektovao sa Lizom Markez sa kojom je dobio dvoje dece, sina Markeza koji se rodio 2005. godine i ćerku Palomu koja se rodila 2007. godine. Sa Lisom David je na kraju završio na sudu jer ga je tužila za prevaru i nanošenje duševne boli. Tvrdila je kako ju je tokom cele veze držao pod kontrolom kako privatno tako i poslovno. Bio je jako posesivan i ljubomoran i optužio je Lizu da ga vara s njegovim ličnim asistentom, ali i sa najboljim prijateljem. Priča je završila tako da je Dejvid morao Lisi platiti milionski iznos, ali to se navodno nikada nije dogodilo.

Pred sam kraj snimanja serije i neki od ostalih kolega sa seta tvrdili su da se David ponašao razmaženo i da sa njim nije lako raditi.

Inače, osim u seriji koja ga je proslavila, Dejvid je glumio je u "Njujorškim plavcima", "Rambu", "Oficiru i džentlmenu", "Poljupcu smrti" i drugim televizijskim i filmskim ostvarenjima.

Dejvid Karuzo
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:12

MARINA I OLIVERA SE UDRUŽILE PROTIV DARKA, A ON SE NE ODVAJA OD NJE! Provodi se s Barbarom, svi se pitaju da li ih OVAKO provocira

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track