HRVATI POHRLILI U BIOSKOPE: Kritičari grizu nokte, jer je Toma SRUŠIO rekord star deset godina!
Foto: PROMO/Aleksandar Kujučev

lepe vesti

HRVATI POHRLILI U BIOSKOPE: Kritičari grizu nokte, jer je Toma SRUŠIO rekord star deset godina!

Pop kultura -

Nakon gotovo nezapamćenog uspeha u Srbiji i BiH, gde je film dosad pogledalo više od 700.000 ljudi, "Toma" je i u Hrvatskoj uspeo da srušiti rekord star čak deset godina.

Naime, novo ostvarenje Dragana Bjelogrlića, koje je kritka dočekala na nož, ima 8.035 gledalaca u prvoj nedelji prkaživanja, što je službeno postao srpski film s najboljim otvaranjam u istoriji Hrvatske. Film o legendarnom pevaču Tomi Zdravkoviću time je srušio rekord koji je 2011. godine u hrvatskim bioskopima postavila komedija "Parada".

Film Toma
foto: ATA images

Povodom približavanja apsolutnom rekordu od 800.000 gledalaca za pet nedelja prikazivanja - ekipa filma "Toma" sprema posebne poklone! Od srede 27.10. u biskopima širom Srbije svaki gledalac dobija na poklon knjigu o Tominom životu po kojoj se snimao film.

Dodatno, pred početak svake projekcije biće emitovan kratak film o tome kako se snimao Toma, baš kao i kako su se glumci spremali za najznačajnije scene.

Ekipa trenutno najgledanijeg domaćeg filma će u narednoj nedelji organizovati i posebna druženja sa glumačkom i autorskom ekipom.

Toma
foto: Aleksandar Letić

Kurir.rs

Bonus video:

02:55

BJELOGRLIĆ RAZOČARAN ZBOG PIRATERIJE: Kod nas ne postoji svest koji je to ZLOČIN!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja