04:27

BAJAGA NA FILMU? Čuveni muzičar otkrio da li planira da zaplovi u GLUMAČKE VODE!

novi planovi

BAJAGA NA FILMU? Čuveni muzičar otkrio da li planira da zaplovi u GLUMAČKE VODE!

Pop kultura -

Čuvenog Momčila Bajagića Bajagu ekipa Kurir televizije srela je na promociji pesme za film "Nije loše biti čovek" Dušana Kovačevića, a upravo je Bajaga taj koji je pisao muziku.

Popularni muzičar nam je otkrio kako su je tekao rad na filmu i utiscima.

- Pre tri godine počeli smo da radimo film, i kada nešto tako dugo radite, jedva čekate da izađe. Ovo je jedan vrlo neobičan film, meni se jako dopada. Duško zaista piše fenomenalne i nezaboravne scenarije uz fantastičnu ekipu glumaca koja se ovde pojavljuje i kakvu dugo, dugo nismo imali u nekom ostvarenju - kaže Bajaga.

Bajaga
foto: Kurir televizija

- Ja se nadam da će muzika zaževeti i van filmskog platna. Ja sam imao sreće da sam uvek imao neki hit iz filma. S tim što ja u ovom filmu ne pevam, ali ima dosta muzike. Oseća se da je to nešto što sam ja radio, a i muziku sam prilagodio scenariju. Rad sa Duškom je vrlo interesantan, on uvek napiše sve tekstove za sve svoje filmove. Ja sam ovde samo radio muziku - priča Bajaga.

Na pitanje da li bi se pojavio u nekom filmu kao glumac, Bajaga kaže da nije baš siguran kako bi se snašao u toj ulozi.

- Nisam siguran da bih se baš snašao kao glumac, već se držim onoga što najbolje znam. Film je odlična priča, sve je urađeno jako lepo i zaista vrhunska ekipa je radila na njemu i mislim da domaća publika nije dugo gledala ovakav film kao što je "Nije loše biti čovek" - zaključio je čuveni muzičar.

Kurir.rs

Bonus video:

02:34

OVAKO SE IDE U SUSRET VIKENDU: Pogledajte kako je Đorđe Čavić napravio boemsku atmosferu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track