DOK BIVŠA UŽIVA SA PEVAČEM KOJI OBLAČI HALJINE: Glumac u vezi sa 10 GODINA mlađom manekenkom, pamtimo je po BUJNIM GRUDIMA! (FOTO)
Foto: Profimedia

SVAKO NAŠAO SVOJU SREĆU

DOK BIVŠA UŽIVA SA PEVAČEM KOJI OBLAČI HALJINE: Glumac u vezi sa 10 GODINA mlađom manekenkom, pamtimo je po BUJNIM GRUDIMA! (FOTO)

Pop kultura -

Poznati holivudski par Olivija Vajld i Džejson Sudejkis rastao se prošle godine, a dok glumica uživa u ljubavi sa 10 godina mlađim muzičarem Harijem Stajlsom, čini se da ni njin bivši ne gubi vreme.

Naime, Olivija i Džejson su se nakon sedam godina razišli, a iz dugogodišnje veze par ima dvoje dece.

Olivija Vajld
foto: Profimedia

Glumica je već neko vreme sa Harijem Stajlsom, koji je bio aktuelna tema na društvenim mrežama početkom godine zbog naslovnice magazina na kojoj je nosio haljinu. Iako su mnogi dovodili u pitanje njegovu seksualnu orijentaciju, Hari je rekao kako je želeo da sruši mit o toksičnoj ideji muškarca i muškarca koji nema problema sa sobom, ni sa drugima, te da prihvata i slavi različitosti.

Na drugoj strani, Džejson Sudejkis uziva u romansi sa 11 godina mlađim supermodelom Kili Hejzel.

Hari Stajls, Olivija Vajld
foto: Profimedia

Kili je poznata širom sveta po svojim velikim prirodnim grudima. A 2004. je pobedila na takmičenju za najlepše grudi koje je organizovao britanski tabloid "Sun" i od tada njena karijera doživljava vrtoglavi uspon.

Džejson Sudejkis (46) i Kili Hejzel (35) su paparaci uhvatili zagrljene dok su šetali po Njujorku. Međutim, tada je izvori blizak Džejsonu insistirao da je par "samo u prijateljskom odnosu" i da se ništa romantično između njih ne dešava.

A onda su ih paparaci ponovo uslikali u septembu. Ovog puta nije izgledalo da je par samo u prijateljskom odnosu, već da se između njih dešava i nešto više.

Džejson Sudejkis, Kili Hejzel
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:48

JELENA KARLEUŠA NE MOŽE DA SAKRIJE SUZE: Dok je Bekuta držala govor o Marini Tucaković, JK plače sve vreme

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track